Necati Şaşmaz boşandı

Necati Şaşmaz boşandı
Polat Alemdar rolüyle dünya çapında tanınan Türk Rambosu lakaplı Necati şaşmaz, 9 yıl önce şaşalı bir düğünle evlendiği Nagehan Şaşmaz'dan boşandı. Kim haklı kim değil haberimizde.

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakteri olarak ün yapan Necati Şaşmaz, bir süredir tartışma konusu olan evliliğini bitirerek boşandı. 2 yıldır süren davada nihayet karar çıktı. Necati Şaşmaz hayranları mahkemenin hangi tarafı haksız bulduğunu ve sonucu merak ediyor. Şimdi detaylar

Necati Şaşmaz boşandı

Verdiği magazin detaylarıyla dikkat çeken Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; ünlü oyuncu Necati Şaşmaz 2 yıl önce eşi Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL tazminat ve 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtı. Polat Alemdar rolüyle dünya çapında Türk Rambosu olarak tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’dan psikolojik, fiziksel şiddet gördüğünü ileri süren Nagehan Şaşmaz da karşı dava açtı. 20 milyon TL tazminat ve 2 oğlu için 60 bin TL aylık nafaka talebinde bulunan Nagehan Şaşmaz isteğine kavuşamadı.

İki taraf da eşit suçlu

2 yıldır süren davada mahkeme her türlü delili inceledi ve nihai kararı açıkladı. NecatiŞaşmaz'ı şiddet gösterdiği, Naghean şaşmaz'ı da evliliğe dair özel sırları ifşa ettiği kararıyla eşit kusurlu bularak boşadı. Mahkeme tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini de reddetti. Yüce Türk adaletinin verdiği karara göre iki oğlunun velayeti anne Nagehan Şaşmaz’da kalırken Mahkeme 2 çocuğa ayda toplam 16 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti

Şaşalı bir düğünle evlenmişlerdi

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile20 yaşındaki Nagehan Şaşmaz ilginç bir tarih olan 12.12.2012’de evlenmiş iki erkek çocuk sahibi olmuşlardı. Aradan geçen yıllar sonucu başlayan geçimsizlik 2019 yılında mahkeme salonlarına taşınmaya başlandı. 2 yıllık dava sonuçlandı ve Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz boşandı.

Velayet annede kaldı

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Nagehan Şaşmaz’ı avukatı Deniz Ketenci ve Necati Şaşmaz’ın avukatı Altın Mimir katıldı. Mahkeme tarafları eşit kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi. Mahkeme çocukların velayetini anneye verirken, baba ile kişisel ilişki günleri tayin etti. Buna göre ebeveynlerin izni olmadan çocukların yurt dışına çıkarılması yasaklandı. Her hafta çarşamba günleri saat 18.00’de çocuklar hangi ebeveynde olursa olsun görüntülü görüşme yapılacak.

'Tarikat Merkezine Götürülmesin' Talebi reddedildi

Mahkeme ayrıca tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini inceledi ve her iki tarafı da eşit kusurlu bularak reddetti. Ancak Nagehan Şaşmaz'ın istediği yoksulluk talebi, ekonomik ve sosyal durumu göz önüne alınarak Necati Şaşmaz’ın iki çocuğu için ayda 16 bin TL nafaka ödemesine hükmetti. Canlitv olarak magazin dünyasının kalbini tutmaya devam edeceğiz.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar