Sevilen dizi (Güvercin) Final yapıyor!

Sevilen dizi (Güvercin) Final yapıyor!
İzleyici yeni bölüm ne zaman yayınlanacak diye merak ediyordu ancak geçen hafta 13. Bölümü yayınlanan sevilen dizi final yapıyor. Dizi çok beğenilmesine rağmen neden final yapıyor?

Star Tv’nin Pazar akşamlarına imza atan Güvercin dizisi yeni bölümüyle seyircisiyle buluşacaktı ancak Corona virüsü nedeniyle ertelenmişti. İzleyici yeni bölüm ne zaman yayınlanacak diye merak ediyordu ancak geçen hafta 13. Bölümü yayınlanan sevilen dizi final yapıyor. Dizi çok beğenilmesine rağmen neden final yapıyor? Diziseverleri kahredecek gelişme haberimizde.

Sevilen dizi (Güvercin) Final yapıyor!

Pazar akşamları Star Tv’de ekranlara gelerek seyirciye farklı bir senaryo izleten Güvercin dizisi final yapma kararı aldı. Çünkü dizinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu dizi setini bırakıp gitti. Bunun üzerine yapım şirketi ve kanal yetkilileri final kararı aldı.

Güvercin bu sefer uçamadı

Yapımcılığını Pastel Film’in, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Halil Özer’in yazdığı ve Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse, Menderes Samancılar, Genco Özak gibi isimlerin yer aldığı Güvercin dizisi için flaş gelişme yaşandı. 22 Mart Pazar gecesi Star Tv izleyicisi her zamanki gibi Güvercin dizisini izlemek istiyordu. Haberlerim.com.tr sitesinin haberine göre dizinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu seti bıraktı! Bu hareket Mehmet ali Nuroğlu için alışıldık bir hareketti çünkü ünlü oyuncu daha önce de Sen Anlat Karadeniz dizisinde ortalığı birbirine katmıştı. Gelişme üzerine acil koduyla toplanan yapımcı ve kanal yetkilileri sevilen dizi Güvercin için kötü kararı verdi. Güvercin dizisi resmen final kararı alarak ekran macerasını tamamladı.

Nuroğlu Seti Bıraktı

Daha önce de Sen Anlat Karadeniz dizisinde adı olaylara karışan Nuroğlu bu sefer de Güvercin dizi setini bıraktı. Bildiğiniz üzere çoğu dizi ortalığı dehşete düşüren Corona virüsü yüzünden ertelenmişti. Fısıltı gazetesinden aldığımız bilgilere göre başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu da Koronavirüs nedeniyle setlerin durdurulmasını talep etmiş ancak kabul edilmeyince çareyi seti terk etmekte bulmuş. Bunun üzerine toplanan Güvercin dizi yönetimim Final bölümünü ekranlara getirmeden apar topar yayından kaldırma kararı almış. Olay henüz çok yeni. Gerçek sebebini ise bilmiyoruz ancak bir gelişme olduğunda canlitv olarak takipçilerimizi bilgilendireceğiz.

Güvercin Dizisi Konusu Nedir?

Kuş uçmaz kervan geçmez bir köşede kuyu içinde ölümü bekleyen Zülüf, atıldığı kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir kurtarıcı edasıyla karşısına çıkan Kenan gerçekte kan davalı olduğu ailenin oğludur. Her şeyden habersiz Kenan ise kuyuda ölümünü  bekleyen kıza aşık olur. On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden iki aile kan davalıdır. 

22-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar