Seren Serengil Ameliyata Ağlayarak Gitti

Seren Serengil Ameliyata Ağlayarak Gitti
Ünlü sunucu Seren Serengil zor bir ameliyat olmak için arkadaşları ve sevenleriyle canlı yayında vedalaştı. Gözyaşlarına hakim olamayan Seren Serengil yakında ameliyat olacak!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ile ilgili haberi geçtiğimiz günlerde yazmış ve ünlü sunucunun yakın zamanda ciddi bir ameliyata hazırlandığını belirtmiştik. Daha önce mide ameliyatı olan ve bu ameliyat sonrası kilo vermeye devam ederek 46 kiloya kadar düşen ve halende kilo kaybı yaşayan ünlü isim k,lo kaybını durduramazsa yaza çıkamayabileceğini belirten bir açıklama yapmış ve ameliyat olması gerektiğini belirtmişti. Olacağı ameliyatın bir geri dönüşüm ameliyatı olacağını da belirten ünlü isim Seren Serengil bu operasyonun sıkıntılı ve zor olacağını aylarca yoğun bakımda kalabileceğini de sevenleriyle paylaşmıştı. Bugün sunucusu olduğu programda ameliyat olacağını açıklayan ünlü isim programdan erken ayrılarak ameliyat olmak için şehir dışına çıktı. Seren Serengil programa ve seyirciye vedası sırasında duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Ağlayarak Veda Etti!

Daha önce geçirdiği mide ameliyatı sebebiyle kilo kaybı yaşayan ve bu kaybın önüne geçilemeyen ünlü isim seren Serengil bir kez daha ameliyat olacak. Bu sefer bir geri dönüşüm ameliyatı olacağını açıklayan ünlü isim bu olmadığı takdirde yaz aylarına çıkmasının zor olacağını belirten bir açıklama yapmıştı. 49 yaşındaki ünlü ismin sağlık sorununun Dumping sendromu oldu belirtilirken olacağı ameliyatın oldukça riskli olduğu da özellikle vurgulandı. Bugün sunuculuğunu yaptığı program sırasında bir veda konuşması yapan ve ameliyat için şehir dışına çıkacağını belirten seren Serengil duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Programı birlikte sunduğu arkadaşlarıyla vedalaşırken “seyahat etmek zorunda olduğum için yayından erken ayrılacağım. Ben bu hayatta herkesle didişirim. Bunlar (Bircan Bali ve Arto) ömürlük dostlarım. Sene genel itibariyle kötüydü ama biz program içinde çok güzel geçirdik” açıklamasını yaptı. Arto ve Bircan Bali Seren Serengil’e sarılarak veda ederken ünlü sunucunun önce evine gideceği ve köpekleriyle vedalaştıktan sonra havaalanına gideceği öğrenildi. Canlitv.com olarak biz de ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce eski sağlıklı günlerine dönerek tekrar aramıza dönmesini bekliyoruz.

Dumping Sendromu Nedir?

Ünlü isim seren Serengil’in mide ameliyatı olduktan sonra yaşamaya başladığı Dumping Sendromu adıyla bilinen sorun mide ameliyatları ya da gastrik bypass operasyonu sonrası ortaya çıkabiliyor. Midenin çok hızlı boşalması ile karakterize bir semptom olarak tanımlanan hastalık sonrası hasta midenin bağırsaklara daha yakın olması sebebiyle vitamin alması sıkıntısı yaşanabiliyor. Hasta ameliyat sonrasında şeker içeren besinler tüketmesi halinde gıdaların bağırsaklara gitmesinin ardından sindirime uğrayarak bağırsaklardaki damarlar tarafından emilimi gerçekleşir.

31-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar