Şevkat Yerimdar ile Aşk ve Mavi'nin zirve mücadelesi!

Şevkat Yerimdar ile Aşk ve Mavi'nin zirve mücadelesi!
Sinema filmi ile başarıyı yakalan Şevkat Yerimdar dizi olarak da iyi bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış durumda. Televizyon izleyicilerinin keyifli ve eğlenceli zaman geçirme isteği romantik komedi dizilerine ilgiyi bu yıl arttırdı.

Atv'de bu akşam ramazan dolayısıyla saat 21:00'de yayınlanacak olan Emrah'ın başrollerinde rol aldığı Aşk ve Mavi dizisi zirvedeki yerini Fox Tv'de 3. bölümü yayınlanacak olan Şevkat Yerimdar'a kaptırabilir. 

Atv yönetimi ya da Aşk ve Mavi yapımcıları mantıklı bir kararla diziyi yavaş yavaş romantik komediye kaydırsalar da Fox Tv rekabetçi bir atakla Aşk ve Mavi'nin karşısına komedi dizisi koydu. Bu hafta Aşk ve Mavi'nin Nihat Hatipoğlu ile İftar programı dolayısıyla geç başlayacağını düşünürsek Şevkat Yerimdar Aşk ve Mavi seyircisini kendisine çekebilir.  

Tabii ramazan programları Trt 1'in iddialı dizisi Payitaht "Abdülhamid"i de etkileyecektir.

Şevkat Yerimdar bombası!

Sinema filmi ile başarıyı yakalan Şevkat Yerimdar dizi olarak da iyi bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış durumda. Televizyon izleyicilerinin keyifli ve eğlenceli zaman geçirme isteği romantik komedi dizilerine ilgiyi bu yıl arttırdı.

Şevkat Yerimdar'ın ikinci bölümünde Cevdet'in de hikayeye iyice dahil olması anlatımı daha iyi yere getirdi. Tabii Cevdet karakterindeki Salih Kalyon'a da ayrıca bir parantez açmak lazım. Yaşı ilerledikçe ritmini kaybetmeden kalitesini ortaya koyuyor. Görev aldığı her diziye ekstra bir ivme katıyor.

Şevkat'e bir nevi göz koyan Cevdet'in kızı ile Şevkat'i evlendirme çabası reyting olarak iş yapacak gibi duruyor.

Cevdet, ilk hamle olarak Esin'i Şevkat'e emanet ediyor. Sürekli didişen iki karaktere böyle bir hikaye her zaman gereklidir. Özellikle sakar bir kızı çaktırmadan yönlendiren bir babayı seyirci sever. Çünkü kendileri de çoğu zaman çocukları için aynı şeyi yapmışlardır. Seyirci ekranda kendini görürse kumandayı elinden bırakır.

Esin, her zaman başına dert açtığı Şevkat'i hastaneye götürüp kontrol ettirmek ister. Fakat Şevkat'in Beşiktaş'ın maçına gitme gibi bir planı vardır. Bir şekilde Esin'i başından yollayıp maça gider. Bu arada mahalledekiler Esin'e sağlam bir eşek şakası yaparlar ve bu olay içinden çıkamayacakları bir felakete yol açar. Tabii bütün suçlu Şevkat'tir, çünkü Cevdet Esin'i ona emanet etmiştir.

Tam bir karakter dizisi!

Show Tv'de yayınlanan Yeni Gelin dizisi gibi Şevkat Yerimdar da tam bir karakter dizisi... Bu tür dizilerde seyirci genel hikayeye bakmaz. Günü birlik yaşanan eğlence önemlidir. mantık da pek aranmaz.

Şevkat, Cevdet, Cuma, Niko gibi karakterler sahnenin enerjisini her zaman yüksek tutabiliyorlar. Seyirci de haliyle tekrara düşmediği sürece bu tür dizileri izler.

Bu akşam Şevkat Yerimdar'ın büyük bir ihtimalle zirveyi ele geçireceği reyting yarışını siz de canli tv üzerinden takip edebilirsiniz.

İyi seyirler... 

09-06-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar