Şevket Çoruh Tetikçinin Oğlu Dizisi İçin Kürtçe Öğrenmeye Başladı

Şevket Çoruh Tetikçinin Oğlu Dizisi İçin Kürtçe Öğrenmeye Başladı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri Bodrum’da devam eden tetikçinin Oğlu dizisinin başrolü Şevket Çoruh dizi için Kürtçe öğrenmeye başladı.

Fox Tv ekranları için hazırlıkları ve çekimleri Muğla Bodrum’da devam eden Tetikçinin Oğlu dizisi için geri sayım devam ediyor. Uzun yıllar boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve burada Komiser Mesut karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran ünlü ve başarılı oyuncu Şevket Çoruh yeni bir diziyle ekranlara dönmenin hazırlığını yapıyor. Arka Sokaklar’ın ardından uzun yıllar sonra ilk kez bir televizyon dizisinde rol alacak olan oyuncu şimdilerde yeni dizisi ve yeni canlandıracağı karakter için çalışmalarına devam ediyor. Tetikçinin oğlu dizisinde Diyarbakırlı bir mafya lideri ve aynı zamanda iş insanı olan İskender’i canlandıracak olan oyuncu karakterin özelliği gereği Kürtçe öğrenmeye başladı. Oyuncu aynı zamanda İstanbul’daki yaşamını da geride bırakarak eşiyle birlikte dizinin çekimlerinin yapılacağı yer olan Bodrum’a taşındı.

Kürtçe Öğreniyor

Usta oyuncu şevket Çoruh Fox Tv ekranlarında yayınlanacak tetikçinin Oğlu dizisinde karanlık bir iş adamı olan İskender’e hayat verecek. Diyarbakırlı biri olan İskender karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. 03 Medya tarafından hazırlanan ve yakında ekrana gelecek olan dizinin ilk bölüm çekimleri tamamlanmak üzere. Dizide İskender karakteri Diyarbakırlı, iş birliği yaptığı adamlara tersanesinde çiğ köfte yoğuran ama yeri geldiğinde de sert biri. Oyuncu Şevket Çoruh karakterinin özelliği gereği yeni özelliklere çalışırken bunlar arasında Kürtçe öğrenmekte yer alıyor. Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan dizide İskender zaman zaman Kürtçe konuşuyor ve Diyarbakırlı olduğu içinde yoğun bir aksan kullanıyor. Bu çalışmaları bir hoca eşliğinde devam ettiren Şevket Çoruh oldukça renkli bir karakterle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tetikçinin Oğlu

03 Medya tarafından hazırlanan ve Gökhan Horzum, Kansu Gül, Halil Tekeş, Damla Şahin Duralı ve Emre Örs tarafından senaryosu kaleme alınan Tetikçinin Oğlu dizisinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizide

-          Şevket Çoruh (İskender)

-          Timuçin Esen (Korkmaz)

-          Hilmi Cem İntepe

-          Nükhet Duru

-          Genco Özak

-          Serhat Kılıç

-          Sezin Akbaşoğulları

-          Baran Can Eraslan

-          Bahar Şahin

-          Esra Kızıldoğan

-          Kaya Akkaya ve

-          Aybike Turan yer alıyor.

15-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar