Şevket Çoruh ve Timuçin Esen Aynı Dizide

Şevket Çoruh ve Timuçin Esen Aynı Dizide
Dizi seyircisi yakında yeni bir diziyle daha tanışacak. İki usta isim olan Şevket Çoruh ve Timuçin Esen’i aynı sette buluşturacak olan Tetikçi’nin Oğlu için çalışmalar hızlandı.

Son olarak 16 sezon boyunca Arka Sokaklar’da rol alan ve adı bu dizide canlandırdığı Mesut Komiser ile özdeşleşen ünlü ve usta oyuncu Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a veda etmesinin ardında ekranlardan uzak kalmıştı. Sadece tiyatro çalışmalarına ağırlık veren aynı zamanda dijital yayın platformlarında yayınlanan dizilerde rol alan usta oyuncunun ne zaman ekranlara geri döneceği merak konusuydu. Sonunda ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi. Kendisine gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyan ve iyi bir projede yer almak için en uygun projeyi bekleyen usta oyuncu sonunda 03 Medya’nın teklifine prensipte evet dedi. Henüz hazırlık aşamasında olan ve kod adı şimdilik Tetikçinin Oğlu olarak kodlanan yeni dizi için görüşmelerini sürdüren Şevket Çoruh’un bu dizide yine kendisi gibi usta bir oyuncu olan Timuçin Esen ile birlikte başrol oynayacağı öğrenildi.

İki Usta Bir Arada

03 Medya tarafından hazırlıkları başlayan ve şimdilerde hikaye ve cast çalışmaları birlikte yürütülen yeni dizi Tetikçinin Oğlu için hazırlıklar hızlandırıldı. Senaryosu ve hikayesi Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan ve son rötuşları yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturacağı öğrenildi. Yayın kanalı için Fox Tv’nin adının geçtiği projede şu ana kadar gündeme gelen iki isim büyük heyecan yarattı. Dizi ve sinema dünyasının iki usta ismi olan Şevket Çoruh ve Timuçin Esen’in birlikte rol alacağı Tetikçinin Oğlu dizisinin diğer castı için çalışmalarda hızlandırıldı. Son olarak Arka Sokaklar ile ekranda olan Şevket Çoruh ve yine son olarak Hekimoğlu dizisinde rol alan ve dijital medya platformu Disney Plus’ta yayınlanan Ben Gri dizisinde başrol oynayan Timuçin Esen’in birlikte rol alacağı diziyle ilgili yakında yeni gelişmelerin olacağı öğrenildi.

Fox Tv Ekranlarında Yayınlanacak

Yeni yılla birlikte pek çok dizinin ekrana geleceği dizi sektörü hareketli bir sezon ve yıla hazırlanıyor. Özellikle Fox Tv bu sezonda yeni diziler konusunda lider olacak gibi dururken kanal şimdiden pek çok proje için yapım şirketlerine sipariş vermiş durumda. 03 Medya tarafından kanal için projelendirilen yeni dizi Tetikçi’nin Oğlu da bu projelerden biri olarak dikkatleri çekti. Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturacağı ve dizinin Bodrum’da çekileceği öğrenildi.

02-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar