Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın test sonucu çıktı!

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın test sonucu çıktı!
Şeyma Subaşı, hakkında çıkan uyuşturucu iddiaları ile ilgili test sonucu çıktı. Magazin dünyasının gündemine oturan Şeyma Subaşı iddiaları ile ilgili tüm detaylar

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz hafta katıldığı özel bir partideki görüntüleri magazin dünyasının gündemine oturmuştu. Ünlü ismin Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte uyuşturucu kullanırken çekilen fotoğrafları eleştiriye neden olmuştu. Ortaya atılan bu iddianın üzerine Şeyma Subaşı işinden kovulmuştu. Ardındanda anlaşma sağladığı bir marka ile de yollarını ayırmak zorunda kaldığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın test sonucu çıktı!

Geçtiğimiz günlerde spor giyim markası ile anlaşma sağlaayan Şeyma Subaşı'nın cuma günü imza attığı koleksiyonun tanıtımını yapması bekleniyordu. Ancak yayınlanan görüntülerin ardından marka anlaşmayı iptal ettiğini açıkladı.

Ortaya çıkan görüntüler büyük olaya sebep olurken, öte yandan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın avukatı Emek Emre, basın açıklaması yaparak, Şeyma Subaşı'nın Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir labaratuvarda test yaptırdığını ve tüm uyuşturucu panellerinin negatif çıktığını açıkladı.

Görüntülerin Şeyma Subaşı'ndan habersiz çekilerek ve paylaşıldığını belirten avukat Emek Emre 'Ülkemizin her vatandaşına yönelik olduğu üzere, müvekkilin de özel hayatına ilişkin görüntülerin müvekkilin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri yaymak/ifşa etmek de ayrıca suç teşkil etmektedir. Müvekkilin özel hayatına yönelik suç teşkil edebilecek fiilleri gerçekleştirenler hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için cumhuriyet savcılığına müracaat edileceği ve müvekkilin bu süreçte uğradığı maddi/manevi zararların tazminine yönelik tazminat davaları açılacaktır' sözlerini kullandı.

Şeyma Subaşı sevgilisi kimdir?

32 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma .subaşı, Var mısın Yok musun adlı yarışmaya katıldıktan sonra Acun Ilıcalı ile birlikte olmaya başlamıştı. 2017 yılında Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı, daha boşanmış, ve yeni sevgilisi Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile konuşulmaya başlandı. Günümüzde devam eden ilişkileri ile bilinen ikili geçtiğimiz günlerde özel bir partide uyuşturu kullanırken görüntülenmişti.

Şeyma Subaşı'nın boyu kaç?

Ünlü isim Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle tanınan Şeyma Subaşı'nın güzel fiziği hemen herkesin dikkatini çekiyor. Sosyal medyada da bol bol fotoğraf paylaşmaya devam eden Şeyma Subaşı'nın boyu en çok merak edilenler arasında. Şeyma Subaşı, 1.74 boyunda ve 50 kilo.

19-09-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar