Şeyma Subaşı ile ilgili bomba iddia! Şeyma Subaşı Hamile mi?

Şeyma Subaşı ile ilgili bomba iddia! Şeyma Subaşı Hamile mi?
Şeyma Subaşı ile ilgili bomba iddia! Şeyma Subaşı Hamile mi? Şeyma Subaşı evleniyor mu? Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı hamile.

Şeyma Subaşı ile ilgili bomba iddia. Şeyma Şubaşı evleniyor mu? Şeyma Subaşı ile ilgili bomba iddia! Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı sevgilisi kimdir?

Şeyma Subaşı ile ilgili bomba iddia! Şeyma Subaşı Hamile mi?

Magazin dünyasının gü deminden düşmeyen ünlü isim Şeyma Subaşı, bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Mısırlı sevgilisinin aldığı hediyeler ile sosyal medyada olay olan Şeyma Subaşı ile ilgili şok eden iddia. İddiaya göre Şeyma Subaşı, Haziran ayında evlilik planı yapıyor ve ayrıca Mısırlı sevgilisinden hamile. Geçtiğimiz gün İstanbul Maslak'ta özel bir hastaneye giden ve muane odasına hemşireye bile aldırmadığı iddia eden Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu konuşuluyor. İddialara göre Şeyma Subaşı, Haziran ayında Dubai' de Mısırlı iş adamı Muhammed Al Saloussi ile nikah masasına oturacak.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkı her fırsatta sosyal medya hesabında paylaşan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde koluna aşklarını simgeleyen bir dövme yaptırmıştı. Ardından ikili hakkında çıkan iddialar magazin dünyasındaın gündemine oturdu. Daha önce Şeyma Subaşı'nı ailesi ile tanıştıran Mısırlı İş Adamı, evlilik iddialarına yol açmıştı. Daha sonra Buket Aydın'ın programına katılarak 'Tam evleniyorum demeyeyim ama. İsteme gibi olmadı tabii ki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu. E tabii ki sormadı ama o yola gittiği için öyle oldu. Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun.' demişti. Açıklamlarına devam eden ünlü isim, Acun Ilıcalı'nın da evlilik konusunda bilgisi olduğunu belirtmişti. Evleneceğinin sinyalini veren Şeyma Subaşı hakkında yepyeni bir iddia daha ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın hamile olduğuna dair iddialar magazin dünyasında yankı oluşturdu. Ancak konu ile ilgili kesin bir açıklama gelmedi. Şeyma Subaşı ile ilgili tüm gelişmleri sizinle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar