Şeyma Subaşı’ndan Çarpıcı İtiraflar!

Şeyma Subaşı’ndan Çarpıcı İtiraflar!
Ünlü isim Şeyma Subaşı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşıma cevap veren takipçisine verdiği yanıt olay oldu. İşte haberin detayları!

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden Şeyma Subaşı hemen her gün sosyal medyada ve magazin basınında olay olan haberlerle gündem oluyor. Ünlü isim ünlü televizyoncu acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamaya başlamış ve Miami’de bir ev almıştı. Ünlü isim bebeğiyle birlikte burada yaşarken hemen her gün sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor ve bu paylaşımlarda sosyal medya ve magazin basınında gündem oluyor. Ünlü ismin son paylaşımı ise yine sosyal medya ve magazin basınında olay oldu. Ünlü isim Şeyma Subaşı’nın Miami’deki yeni evinde paylaştığı fotoğrafın altına eklediği nota bir takipçisinden gelen cevaba verdiği yanıt olay oldu. İşte o cevap!

Ben Güçlü Bir Kadınım!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrinde bir ev alan ve bebeğiyle burada yaşamaya başlayan Şeyma subaşı hemen her gün bir paylaşımda bulunuyor. Ünlü isim son paylaşımında “ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Uyumak için ağladım. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için Allah2a teşekkür etmeliyim. Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim. Olumlu bir hayat yaşamak kendi tarzım. Bunu yeni takipçilerime söylüyorum: burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin” ifadelerini kullandı.

Takipçiye Olay Yanıt!

Şeyma Subaşı’nın bu yorumuna cevap veren bir takipçisi “Evet Şeyma işte böyle. Günde 10 kere tekrar ediyoruz ben güçlü kadınım. Belki böylece kendini inandırırsın. Ha ama baktın hala olmuyor Zeynep’ten bunu da öğren. Güçlü kadının güçlü olduğunu yazarak değil yayarak olduğunu anlatsın sana” yorumunda bulundu. Bu yoruma cevap veren Ünlü isim Şeyma Subaşı’nın yanıtı ise olay oldu. Şeyma Subaşı takipçisine karşılık olarak “ee sen öğret işte. Bilirsin çok iyi nasıl güçlü kalındığını” ifadelerini kullandı. Şeyma subaşı bu yanıtın ardından bir kez daha paylaşımda bulunarak “İnstagramda olma sebebi yaşama sebebi Şeyma olmuş baksanız. Yazık. İnşallah seni eğlendiren koca ya da sevgili bulursun yakında” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler magazin basınında ve sosyal medyada bir anda gündem oldu.

10-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar