Simge Sağın Hastaneye Kaldırıldı!

Simge Sağın Hastaneye Kaldırıldı!
Ünlü şarkıcı Simge Sağın acil olarak hastaneye kaldırıldı ve apandisit ameliyatı oldu. Şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın son günlerde magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan ünlü isimlerden biri. Şarkıcı zaman zaman sosyal medya ve magazin basınında değişik konularla gündem olurken dün gece yaşadığı ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Acil olarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Simge Sağın’a yapılan inceleme ve tetkiklerin ardından apandisit teşhisi kondu. 39 yaşında olan ünlü şarkıcı Simge Sağın konuşan apandisit teşhisinin ardından acil olarak apandisit ameliyatına alındı. Ameliyat olan ünlü şarkıcının bir süre dinlendikten sonra hastaneden taburcu edilerek evine gönderildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşte haberin detayları!

Sağlık Durumum Gayet İyi!

Dün gece acil olarak şiddetli karın ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Simge Sağın hastanede yapılan tetkiklerin ardından acil olarak apandisit ameliyatına alındı. Ameliyatın ardından hastanede bir süre dinlenen ve kontrolleri yapılan Simge Sağın daha sonra evine gönderildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Simge Sağın daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak yaşanılan durumu anlattı. Simge Sağın paylaşımında “herkese merhaba! Ben taburcu oldum ve sağlık durumum gayet iyi. Arayan soran herkese, beni tanımadan bile olsa dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Lütfen sağlığınıza dikkat edin. Sizi seviyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının durumunun iyi olduğu ve şu sıralar evinde dinlendiği öğrenildi. Bizde ünlü şarkıcı Simge Sağın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Facebook’ta Hesabım Yok!

Geçtiğimiz günlerde Facebook’ta adına açılan bir hesaptan yapılan paylaşımlar sebebiyle bir açıklama yapan Simge Sağın hesabı açan bu kişinin sahtekar olduğunu ifade etmişti. Sağın “bu kişi ben diye insanlarla konuşuyor. Kendisini ben zannediyor ve bir erkek bu.” Sağın sözlerine şu şekilde devam etti “hiç mi aklınıza gelmiyor, şayet ben isem görüntülü aramak. Ben paraya sıkıştım diye para da istiyormuş. Bu benim kariyerime de zarar verecek bir şey. Hesabı kapattırmak için avukatım gerekli başvuruları yaptı ama hesap hala açık. Ben Facebook’ta yokum, herkes dikkat etsin” ifadelerini kullandı.  

10-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar