Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu
Hayat tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu. Paylaşıma yorum yağdı…

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımıyla yeniden gündemde… Mısırlı sevgilisi ile yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Subaşı geçen günlerde ayrılık haberleriyle gündemdeydi. Şeyma Subaşı bu kez eski eşi Acun Ilıcalı'nın da olduğu bir fotoğraf paylaştı. Acun Ilıcalı ile evlilik sürecinde de olduğu kadar ayrılık süreci de çok konuşulmuştu. Acun Ilıcalı ile evliliğinden bir kızı da olan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı paylaşımı yapınca çok sayıda yorum aldı.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi'den ayrılmıştı

Medya patronu Acun Ilıcalı ile yarışma programında tanışan ve daha sonra evlenen Şeyma Subaşı magazin dünyası tarafından tanınmaya başlandı. O günden beri neredeyse magazin gündeminden düşmeyen Subaşı bir kız çocuğu olduktan sonra Acun Ilıcalı'dan boşandı. Aldığı nafaka ücreti, gezileri, sevgilileri ve pahalı hediyeleriyle sık sık gündeme geldi. Son dönemde de Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi yaşadığı aşk ve aldığı pahalı hediyeler sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ise Şeyma Subaşı ile ilişkisini noktaladığını söyledi.

Acun Ilıcalı fotoğrafı paylaşan Şeyma Subaşı dikkat çekti

Her paylaşımı olay olan Şeyma Subaşı ise bu kez eski eşi Acun Ilıcalı'nın da olduğu bir fotoğraf paylaştı. Subaşı kız kardeşi Kübra Açıl'ın kızının doğum gününde çekildiği fotoğrafı paylaştı. Kübra Açıl'ın fotoğrafını kendi hesabından durum yapan Subaşı'nın eski eşinin de olduğu fotoğrafı seçmesi dikkat çekti. Şubaşı'nın birçok takipçisi neden bu paylaşımı yaptığı sorusunu sorarken, Acun Ilıcalı'lı fotoğraf tercihi manidar bulundu. Pahalı hediyeler ve lüx yaşamıyla Mohammed Alsaloussi ile bir beraberlik sürdüren Subaşı'nın ilişkisi geçen günlerde sona erdi. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, "Şeyma Subaşı ile ilişkiyi bitiren bendim, Şeyma'nın her ay ne kadar harcadığı ortada" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan ayrılık sonrası bu kez Subaşı'nın Ilıcalı fotoğrafı paylaşmaya başlaması ilginç karşılandı. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ve kızı Melisa'nın da katıldığı kız kardeşi Kübra Açıl'ın kızının doğrum günü fotoğrafını paylaştı.

19-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar