Usta oyuncu Gönül Dağı kadrosuna katıldı

Usta oyuncu Gönül Dağı kadrosuna katıldı
TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosu genişliyor. Usta oyuncu Gönül Dağı kadrosuna katıldı. Sevilen oyuncu Gönül Dağı'nda hangi karakteri canlandıracak?

Gönül Dağı dizisi geçen sezonun en başarılı yapımlarından biri olarak sezon finali yapmıştı. Sevilen diziden seyircisini sevindiren bir haber geldi. Gönül Dağı Kurban Özel bölümüyle bayramda ekranda olacak. Gönül Dağı Kurban Özel merakla beklenirken bu bölümde sinema ve dizi dünyasından usta bir isim de yer alacak. Ekranların sevilen ismi Zerrin Sümer Gönül Dağı kadrosuna katılıyor. TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosuyla çok beğenilmişti. Anadolu insanının sıcaklığını ekrana taşıyan Gönül Dağı Kurban Özel 20 Temmuz Salı akşamı Kurban Bayramı'nın ilk günü ekranda olacak.

Gönül Dağı Kurban Özel'de usta oyuncu sürprizi

Gönül Dağı Kurban Özel bölümüyle ekrana gelecek Gönül Dağı'nda usta oyuncu sürprizi var. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Zerrin Sümer huzur evinden kaçan Dürdane karakterini canlandıracak. Tecrübeli oyuncu Zerrin Sümer hem Gönül Dağı dizisi hem de canlandırdığı karakterle ilgili konuştu. Medyatava'nın haberine göre Zerrin Sümer Gönül Dağı dizisi hakkındaki düşüncelerini anlatırken, "Herkesin bir şekilde köyle ilgisi vardır bence. İçinde yaşamasalar bile yakınlarının, akrabalarının, arkadaşlarının köy anılarını dinlemişlerdir. Ben, ortaokul yıllarında yaz tatilimin bir kısmını dayımın yanında köyde geçirirdim. Ege’nin sahil köyleri. İçinden nehir akan denize yakın, yeşil köyler. Gönül Dağı dizisinde uzun zamandır seyircinin özlediği art niyetsiz insan ilişkileri, yardımlaşma, arkadaşlık, sevgi ve bir ilçede yaşayan kişilerin sanki büyük bir aileymiş gibi görünen sıcaklığı var. Herkesin bildiği, uzak kaldığı özlediği duygular" ifadelerini kullandı.

Zerrin Sümer Gönül Dağı'nda nasıl bir karakteri canlandıracak?

Dürdane karakteriyke ekrana gelecek Zerrin Sümer, canlandıracağı karakteri de anlattı. Sümer, "Dürdane; istemeden (belli ki bir şekilde ikna edilip bırakılmış, öyle hissettim) huzurevinde kalan ama yüksünmeyen, yaşama sevincini kaybetmemiş, çocuk yaramazlığına sahip sevecen biri. Mutlu olmayı, güzel, rahat bir ortamda şefkatle kucaklanmayı kim istemez… Dürdane’nin repliklerinde de var, mutlu değil, çok sıkıldığını boğulacak gibi hissettiğini söylüyor. Zorunlu olmadıkça hiç kimse evinden uzakta olmayı istemez bence, yeter ki bakıma muhtaç durumda olmasın" şeklinde konuştu.

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Sıcak bir bozkır havasını evlerinize taşıyan Gönül Dağı yeni sezondan önce Kurban Bayramı özel bölümüyle ekranda olacak.

18-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar