Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ilk kez konuştu

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ilk kez konuştu
Herkes pandemiden dolayı evinden çıkamazken tatile giden ve dönüşte uçak kapatan Şeyma Subaşı'nın arkadaşı Mısırlı iş adamı nihayet konuştu. Mısırlı şeyhin oğlu işadamı ne dedi?

Son günlerin çok konuşulan ismi Şeyma Subaşı'nın uçak kapatan Mısırlı sevgilisi ilk kez konuştu. Aşkları kadar ayrılıklarıyla da gündem olan Şeyma Subaşı tüm dünyada olduğu gibi bizde de pandemi süreci işlemesine rağmen tatile çıkma isteğiyle bir kez daha tartışmaların odağında yer aldı. Tatile gidişi kadar gelişiyle de magazin gündemini işgal eden Subaşı’nın objektiflerden uzak duran Mısırlı arkadaşı ne dedi? Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı'nın uçak kapatan sevgilisi ilk kez konuştu

Herkes onu Şeyma Subaşı için uçak kapatmasıyla tanıdı. Mısırlı bir şeyhin oğlu olan yatırımcı Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile birlikte Bali'ye tatile giden Şeyma Subaşı'nın macerası fazla sürmedi. Dönüş için özel jet bulamayan Alsaloussi, kısa süre önce tanıştığı Şeyma Subaşı'na jest yaparak bir uçağın tüm biletlerini satın aldı. Kısıtlı sayıda uçak seferi olmasına rağmen uçağa kesinlikle başka yolcu alınmadı. Bu durumu "Tüm uçağı bizim için rezerve etti" diyerek paylaşan Şeyma Subaşı'na ise her kesimden büyük tepki yağdı.

Sanki Şeyma konuşuyor

Pandemi süresince tatile giden ve dönüşte uçağa başka yolcu almayan Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi’ye gelen tepkilere Şeyma Subaşı sahip çıktı ve onu şu cümlelerle savundu: "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın"

Herkes bu savunmaya şaşırırken gelen tepkilere aldırış etmeyen Mohammed Alsaloussi ise tüm yorumlardan sonra Şeyma Subaşı’nın fotoğrafının altına yorum yazdı. Mısırlı bir şeyhin oğlu olan zengin yatırımcı Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’nın kendisi hakkında yaptığı yoruma cevabı da tepki gördü. İşte Mısırlı iş adamının Şeyma Subaşı için yazdığı yorum: "Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum."

Bu paylaşımı gören Şeyma Subaşı hayranları "Sanki Şeyma konuşuyor" yorumunda bulunarak ironide bulundu.

22-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler