Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncuları belli oldu
Dizi sezonunun bitmesinde sayılı haftalar kala yazlık diziler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yeni dizi Baht Oyunu'nun başrol oyuncuları belli oldu.

Dizi sezonunun sona ermesine sayılı haftalar kala yaz dizileri gündeme gelmeye başladı. Bir süredir hazırlıkları devam eden Baht Oyunu dizisi de yaza iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kanal D'de yayınlanacak yeni dizi Baht Oyunu'nun oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Baht Oyunu dizisine başarılı oyuncu Funda İlhan dahil olmuştu. Başrol oyuncuları merak edilen diziden beklenen haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Baht Oyunu dizisinde başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu. Yaz sezonuna iddialı girmeye hazırlanan Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncuları ise dikkat çekmeyi başardı.

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

Afilli Aşk dizisinin de yapım şirketi olan ARC Yapım Baht Oyunu dizisi ile yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kanal D için çekilecek yeni dizi Baht Oyunu hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla merak edilen yapımlardan biriydi. Uzun süredir başrol için farklı isimler gündeme geliyordu. Baht Oyunu dizisinde başroller için karar verildi. Genç ve başarılı oyuncular Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu dizisinde partner oldu. İki genç oyuncunun hayranlarını sevindiren haberin, diziye de reyting olarak yansıması bekleniyor. Baht Oyunu dizisinin cast çalışmaları devam ediyor.

Baht Oyunu yaza damga vurmaya hazırlanıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yaz ertelenen yeni projeler bu yıl bir bir seyirciyle buluşacak. Sezon dizilerinin bitmesinin ardından başlayacak yaz sezonu dizileri oldukça fazla. Hazırlıkları süren ve farklı kanallarla anlaşılan 10'un üzerinde yeni dizi projesi seyriciyle buluşmak için gün sayıyor. Yaz aylarına televizyon kanalları oldukça renkli dizilerle girecek. Kanal D'de yayınlanacak Baht Oyunu da bu diziler arasında. ARC Yapım tarafından hazırlanan dizinin cast çalışmaları devam ederken kesinleşen isimler de ortaya çıkmaya başladı. Baht Oyunu oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Aytaş Şaşmaz ve Funda İlhan yer alıyor. Baht Oyunu dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor.

22-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar