Sezon arası Vuslat'a yaramadı! 1 ayrılık daha yaşandı!

Sezon arası Vuslat'a yaramadı! 1 ayrılık daha yaşandı!
Geçtiğimiz haftalarda Vuslat dizisinin yapımcısı projeden ayrılmıştı. TRT 1'den ekranlara gelen sezon arasındaki dizide önemli bir ayrılık daha yaşandı.

TRT 1'den ekrana gelen Vuslat dizisinde ayrılıklar peşi sıra gerçekleşiyor. Yeni sezon yaklaşırken Vuslat dizisinin yapımcısı diziden ayrıldığını açıklamıştı. Ancak ayrılıklar bununla sınırlı kalmadı. Vuslat dizisinin önemli isimlerinden biri daha diziye veda etti. 

Vuslat dizisinde önemli bir ayrılık daha

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Mehmet Özgür'ü bulunduran Vuslat dizisi yeni sezona hazırlanıyor. Yeni sezon yaklaşırken diziyle ilgili pek iyi haberler gelmiyor. Vuslat dizisinin yapımcılığını üstlenen Ece Beyter sürpriz bir şekilde diziden ayrılmıştı. Bu haberin üzerinden günler geçmişti ki yeni bir ayrılığın daha haberini aldık. Birsen Altuntaş'ın ulaştığı bilgilere göre Vuslat dizisi yönetmenli arasında yer alan Zeliha Osman'da diziden ayrıldı. Bakalım bu ayrılıklar Vuslat dizisini yeni sezonda nasıl etkileyecek?

Vuslat dizisindeki belirsizlikler

Kadir Doğulu ortada bazı belirsizlikler bulunduğunu yaptığı açıklamayla ortaya koydu. Neslihan Atagül eşiyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün paylaştığı fotoğrafla dizideki haline nazaran daha uzun saç ve sakalıyla dikkat çekiyordu. Kadir Doğulu hayranları ve Vuslat izleyicileri Doğulu'unun dizide bu imajıyla görünüp görünmeyeceğini merak etti. Kadir Doğulu yaptığı açıklamayla duruma açıklık getirdi. Kadir Doğulu, “Ayda bir kaç defa saç, sakal kesilince dedim ki biraz rahat bırakayım. Bir de senaryoda bir belirsizlik var. Daha karar veremediler. O belirlendiği zaman da ona göre şekillenecek. Tüyo vereyim. Nereye gideceği belli değil konunun. Saça sakala dokunma dediler. Biz de dokunmuyoruz” ifadelerini kullandı.

Vuslat dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Her Pazartesi akşamı TRT 1'den ekranlara gelen ve 20. bölümüyle birlikte sezon arasına giren Vuslat dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. Henüz Vuslat dizisinin yeni sezon çekimleri başlamadı. Dizinin oyuncuları tatillerine devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda dizinin 2. sezon çekimlerine başlanacak. Yaz aylarının sona ermesi ve sonbaharın gelmesiyle birlikte Vuslat dizisi yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında olacak. Oldukça heyecanlı bir sezon finaliyle sezon arasına giren Vuslat dizisi tüm heyecanıyla yeni sezonda da ekranları süsleye devam edecek.

24-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler