Sezon finali yapan Gönül Dağı'ndan bayram sürprizi!

Sezon  finali yapan Gönül Dağı'ndan bayram sürprizi!
Sezon finali yapan Gönül Dağı'ndan bayram sürprizi! Gönül Dağı Kurban Bayramı özel bölümü. Gönül Dağı yeni sezon ne zaman?

Sezon  finali yapan Gönül Dağı'ndan bayram sürprizi! Gönül Dağı Kurban Bayramı özel bölümü. Gönül Dağı dizisinde sürpriz yeni bölüm. Gönül Dağı Serdar geri dönecek mi? Gönül Dağı dizisi Utku Ateş kimdir? Gönül Dağı bayrama özel ne zaman? Gönül Dağı bayrama özel fragmanı izle. Gönül Dağı sezon finali izle. Gönül Dağı oyuncuları kimler?

Trt 1 ekranlarının kısa sürede sayısız hayran kitlesine sahip olan dizisi Gönül Dağı, geçtiğimiz hafta yayınlann sezon finali bölümü ile ekranlara kısa süreliğine ara vermişti. Sezon finalinin yayınlanmasının ardından Gönül Dağı dizisi, seyircilerine bomba gibi bir sürpriz ile geldi. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, dizi setine bulunduğu ziyarette sürpriz bir gelişmeyi açıkladı. 'Kurban Bayramı'nda bir sürprizimiz olacak.' sözlerini kullanan İbrahim Eren, ayrıca dizi oyuncuları ve tüm ekip ile bir araya geldi. Gönül Dağı dizisi setini ziyaret eden İbrahim Eren, 'TRT olarak gerçekten bu sezonu prime time'da dizi olarak en çok izlenen televizyon kanalı olarak kapattık. İzleyicilerimizden büyük bir beğeni alıyoruz. Tabii kamu yayıncısı olarak bu beğeniyi almak, izlenmenin ötesinde bizler için daha kıymetli' sözlerini kullandı.

Gönül Dağı dizisinin kısa sürede bu kadar izleyici kitlesine ulaşmasında oyuncuların ve tüm ekibin büyük bir katkısı olduğunu düşünen İbrahim Eren, 'Gönül Dağı, bu sezon TRT'nin cumartesi günleri tüm izleyiciler tarafından en çok sevilen ve aynı zamanda da en çok beğenilen dizisiydi. TRT olarak gerçekten çok gurur duyduğumuz bir işti. Ben bu vesileyle hem TRT 1 kanalındaki yönetici arkadaşlarıma hem de Gönül Dağı dizisinin yapımcısına, senaristlerine ve oyuncularına bu sezon için teşekkür ediyorum.' sözlerini ifade etti.

Ardından Gönül Dağı dizisi başrol oyuncuları arasında yer alan Berk Atan ise 'TRT komple çok başarılı bir sezon geçirdi ve bu başarılı sezon içinde de zaten olmak oyuncu olarak ve bu mesleği yapan biri olarak bizi de ayrıyeten mutlu etti. Ben şahsen kendi adıma da teşekkür ediyorum TRT ailesine. Bu sezon içinde ben de olduğum için mutlu oldum.' sözlerini kullanarak herkese teşekkür etti.

İbahim Eren ise, sezon finali yapan Gönül Dağı dizisi ile ilgili Kurban Bayramı'nda bir süprizleri olacağını söylemişti. Gönül Dağı dizisi için bayrama özel bir çekilecek ve bayram coşkusu hep birlikte yaşanacak. Şimdiden iyi seyirler...

03-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar