Baş Belası dizisinden yeni kareler izleyiciyi heyecanlandırdı

Baş Belası dizisinden yeni kareler izleyiciyi heyecanlandırdı
Yaz sezonun gelmesiyle diziler birer birer final yaparken boşluğu yeni diziler dolduruyor. İşte bunlardan biri olan Baş Belası dizisinden yeni kareler geldi.

Yaz sezonun gelmesiyle diziler birer birer final yaparken boşluğu yeni diziler dolduruyor. İşte bunlardan biri olan Baş Belası dizisinden yeni kareler geldi. İzleyiciyi heyecanlandıran Baş Belası ne zaman başlıyor? Başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu kimdir? Şimdi detaylar

Baş Belası dizisinden yeni kareler izleyiciyi heyecanlandırdı


Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği ARC Film yapımı Baş belası dizisi, Murat Onbul’un yönetmenliğinde çok yakında ekrana gelecek. Dizinin tanıtımının yayınlanmasıyla oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı Baş Belası, yaz sezonu boyunca seyirciyle buluşacak. İstanbul’da gerçekleştirilen çekimleri tüm hızıyla sürerken güçlü isimlerden kurulu ekibin eğlenceli bir ortamda çalıştığı gözlerden kaçmadı. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in başrolleri paylaştığı dizide ayrıca Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin ve Özgür Cem Tuğluk da görev yapıyor.

Baş Belası konusu nedir?

Kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü, hayatını derinden sarsan olay sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlar. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı yeni süreçte onu en çok zorlayan Cinayet büro baş komiseri Şahin Kara olacaktır. Sık sık karşı karşıya gelen bu iki karakter, polis aşkı dışında hiçbir konuda anlaşamamaktadır. Birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikâyesi Baş Belası çok yakında başlıyor. Keyifli seyirler.


İrem Helvacıoğlu Kimdir?

1990 Almanya doğumlu güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğit gördü. Oyunculuk kariyerine Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile başlayan Helvacıoğlu, Muhteşem Yüzyıl ve Kurtlar Vadisi Pusu ile parladı. Birçok dizide görev alan İrem Helvacıoğlu son olarak Özcan Deniz ile başrolü paylaştığı Star Tv dizisi Seni Çok Bekledim dizisinde oynuyordu.

Rol aldığı diziler ve filmler:

Kızım ve Ben (Sinema Filmi) – 2018
Sen Anlat Karadeniz (Nefes Zorlu) (TV Dizisi) – 2018
Babası (Aslı) (TV Filmi) – 2017
Organik Aşk Hikayeleri (Sinema Filmi) – 2016
No: 309 (Pelinsu) (TV Dizisi) – 2016-2017
Güneşin Kızları (Tuğçe) (TV Dizisi) – 2015
Aşkın Dili (Sinema Filmi) – 2014
Muhteşem Yüzyıl (3. Sezon) (Clara- Nurbahar Hatun) (TV Dizisi) – 2012
Kurtlar Vadisi Pusu (7. ve 9. Sezon) (Esra Türkmen) TV Dizisi – 2013-2015

03-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar