Show Tv Dizisi Zemheri’de Kim Kimdir?

Show Tv Dizisi Zemheri’de Kim Kimdir?
Show Tv'nin yeni dizisi Zemheri İlk bölümüyle ekrana geldi. Dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Peki dizide kim kimdir? İşte cevabı!

Show Tv’nin merakla beklenen yeni dizisi Zemheri ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Diziyi uzun zamandır heyecanla bekleyen seyirci için hasretin bittiği ve artık bundan sonra bölümlerde neler olacağın konuşulacağı haftalar başlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Ay Yapım imzalı Zemheri Hilal Saral tarafından yönetiliyor ve Sema Ergenekon tarafından da senaryosu kaleme alınıyor. Firuze ve Ayaz arasındaki aşkı anlatan dizinin oyuncu kadrosunda, Zerrin Tekindor, Caner Cindoruk, Alperen duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan ve Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor. Dizinin birbirinden usta oyuncu kadrosunda kim kimdir diye merak eden takipçilerimiz için işte detaylar!

Zemheri Dizisinde Kim Kimdir?

Ay yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve uzun süredir merakla beklenen Zemheri dizisi sonunda ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı ve büyük ve acımasız dizi yarışında yerini aldı. Peki Zemheri Dizisi’nde yer alan karakterler ve onları canlandıran isimler kimler?

Zemheri Dizisi Firuze (Ayça Ayşin Turan) Kimdir?

Firuze 26 yaşında, saf ve ışıl ışıl gözleri ile dikkat çeken bir güzelliğe sahiptir. Mimarlık fakültesinde okumaktadır. Büyük hayalleri vardır ancak bu hayaller dizinin bir diğer ana karakteri Ayaz ile karşılaşınca bir anda değişecektir. Firuze hayatında ilk defa aşık olacak ve ilk kez aşkı tadacaktır. Ancak Firuze’yi zor günler beklemektedir. Babası haksız bir yere hapse girecektir ve Firuze bu andan itibaren sadece babasının masum olduğunu ve adaleti sağlamaya çalışacaktır.

Zemheri Ayaz (Alperen Duymaz) Kimdir?

Ayaz’ın hayatta en değer verdiği kişi annesidir ve onun için her şeyi yapabilecek biridir. Aynı okulda okuduğu Firuze’yi görünce annesinin yanında bir isim daha onun için vazgeçilmez olur. Firuze’ye deli gibi aşık olmuştur. Ancak uzun yılardır ortalarda görünmeyen babasının gelmesi her şeyi alt üst edecektir. Ayaz zor da olsa hayatının en zor ve kritik kararını alır. Ya annesini ya aşkını seçmek zorunda kalacaktır.

Zemheri Ertan (Caner Cindoruk) Kimdir?

Berrak’la kardeş olan Ertan için hayattaki en değerli kişi kardeşidir. Ertan’ın hayatındaki kırılma noktası yıllar önce yaşadığı bir olaydır. Ertan her şeyi yapabilecek bir karaktere sahiptir ve oldukça hırslı biridir. Ertan’ın aldığı kararlar tehlikeli bir o kadarda cesaret isteyen türdendir ancak Ertan için bunun bir önemi yoktur. Ayaz ve Firuze iki kardeşin hayatına girince her şey değişecektir.

Zerrin Berrak (Hazal Filiz Küçükköse) Kimdir?

Güzel bir genç kız olan Berrak el bebek gül bebek büyümüştür. Ailesinin her şeyidir ancak yıllar önce meydana gelen bir olay onun da hayatını şekillendirmiştir. Ayaz’la karşılaştığı anda ona aşık olan Berrak Ayaz’ı elde etmek için her şeyi göze almıştır. Bu yolda atacağı adımlar abisi, Ayaz ve Firuze’nin hayatlarını değiştirecektir.

Zemheri Faruk (Emir Çubukçu) Kimdir?

Faruk, Firuze ve Elvan’ın abisidir. Faruk annesi için bu dünyadaki en değerli kişidir. Faruk annesinin bu sevgisini kız kardeşlerine karşı kullanmaktadır. Aşık olup para bulup evlenip İstanbul’dan gitmek gibi bir hayali vardır. Bunun için yasadışı yollara bile başvurmaktan kaçınmaz.

Zemheri Safiye (Nihal Koldaş) Kimdir?

Üç çocuğun annesi olan Safiye bu hayatta sadece bu üç çocuğu için yaşamaktadır. Safiye, sessiz, kendi halinde, çocuklarının iyiliğini isteyen biridir. Ayaz ve kardeşiyle birlikte evi terk ederek başka bir hayat kurmaya çalışır. Ancak eski kocası Nihat’ın onları bulmasıyla her şey değişecektir.

Zemheri Yaşar (Müfit Kayacan) Kimdir?

Firuze’nin ve diğer iki kardeşinin babaları olan Yaşar doğruluktan ve iyilikten ayrılmayan biridir. Hayatında her zaman adaletten yama olmuştur. Ancak iş yerinde yaşadığı bir kaza tüm yaşantısını değiştirir. Bir anda hiç beklemediği anda suçlanmak bütün hayatını değişir.

Zemheri Mehveş (Şebnem Dönmez) Kimdir?

Erkeklere karşı mesafeli davranan Mehveş zengin biri olan Kemal’le evlidir. İş hayatında başarıdan başarıya koşan Mehveş’in, eşi Kemal’i kaybetmesiyle bütün hayatı değişir. Kardeşleri Berrak ve Ertan’dan ilgi görmek istemektedir.

Zemheri Aliye (Zerrin Tekindor) Kimdir?

Firuze dahil üç çocuğun annesidir. Oğlu Faruk’u el üstünde tutan ve diğer iki çocuğuna göstermediği ilgi ve sevgiyi ona gösteren Aliye eşi Yaşar’a zor hayatlarından dolayı devamlı söylenip durmaktadır. Kızı Firuze ile devamlı tartışmaktadır. İkisi birbirine zıt iki karakterdir.

15-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar