Show TV'de bir dizi daha reytingleriyle finale yürüyor!

Show TV'de bir dizi daha reytingleriyle finale yürüyor!
Show TV'de bir dizi daha kötü reytingleriyle finale ilerliyor. Yalancı dizisinin son bölümü de kanalın yüzünü güldürmedi.

Show TV'nin dizileri birer birer finale giderken bir dizi daha kötü reytingleriyle adım adım finale doğru ilerliyor. Show TV'ye bir kötü haber de Yalancı dizisinden geldi. Sevilen isimlerin başrolde yer aldığı Yalancı dizisinde işler kanalı pek de memnun etmeyecek şekilde ilerliyor.

Yalancı dizisinin reytingleri finali işaret ediyor

Bu sezon dizilerden yana talihi dönmeyen Show TV'nin reytinglerdeki kabusu devam ediyor. Yaz aylarında başlayan diziler 10 bölüm bile dayanamadan ekranlara veda etti. Sonbahar döneminde başlayan Yalancı dizisi gerek oyuncu kadrosu gerek dikkat çeken konusuyla umut vadetse de reytingler pek de öyle söylemiyor. Reytingleri düşüşte olan dizinin akıbeti fazlasıyla diken üstünde görünüyor.

İlerleyen haftalarda final kararı gelebilir

Yalancı dizisinin ilk 6 bölümü Cuma akşamları ekrana gelirken reytinglerde istenen sonuçlar gelmeyince kanal Aziz dizisinin de başlamasıyla diziyi Salı akşamına kaydırdı. Dün akşam ekrana gelen yeni bölüm de pek parlak görünmüyor. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci'yi başrollerde izlediğimiz Yalancı dizisi için tehlike çanları yavaş yavaş daha da yükseliyor. Önümüzdeki haftalarda gelebilecek final kararı hiç de sürpriz olmaz. Yalancı dizisinin yeni gününde ekrana gelen 7. bölümü Total'de 24. sırada yer alırken AB'de ise günü 19. sırada tamamladı. Yalancı dizisini önümüzdeki haftalarda çok zor sınavlar bekliyor zira ilk 20'ye bile giremeyen bir dizinin ilerleyen süreçte devam etme gibi bir ihtimali olamaz. Yalancı dizisinin bir sonraki bölümü olan 9. bölüm dizinin kaderi için bir ipucu olabilir. Benzer reyting oranları görürsek dizi için önümüzdeki günlerde bir final kararı gelebilir. Yalancı dizisi 9 Kasım Salı akşamı 8. bölümüyle Show TV'den ekranlara gelecek.

Yalancı 7. bölüm özeti

Deniz, Mehmet Emir'i kaçırıp cinsel saldırıdan tutuklatmaya yaklaşsa da Mehmet Emir son anda yakayı kurtarır. Sonrasında Deniz'i öldürmeye teşebbüs etse de Görkem bir anda ortaya çıkarak Deniz'i kurtardı. Mehmet Emir'in bu kez Hilal'in peşinde olduğunu öğrenerek Hilal'i uyarır. Mehmet Emir'in ilacı kimden aldığını öğrenen Murat ve Deniz, Mehmet Emir'e tuzak kurar. Bunu fark eden Mehmet Emir planları bozarak Hilal ile yemeğe gider.

03-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler