Show TV'den flaş karar! Çukur'un akıbeti belli oldu!

Show TV'den flaş karar! Çukur'un akıbeti belli oldu!
Dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü nedeniyle diziler ertelendi. Bir süre önce çekimleri durdurulan fenomen dizi Çukur için Show TV'den flaş karar çıktı. işte o karar!

Dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü tüm hayatımızı olumsuz etkiledi. Diziler ya iptal edildi ya da ileri bir tarihe ertelendi. Bir süre önce çekimleri durdurulan fenomen dizi Çukur için Show TV'den flaş karar çıktı ve Çukur'un akıbeti belli oldu. Salı günlerine damga vuran Çukur dizisi Korona tedbirleri çerçevesinde setlere ara vermiş kısa bir süre önce de evden çekimlere başlamıştı. Bazen çıkış yapan bazen tepki alan Ay Yapım imzalı Çukur dizisi için nihai karar verildi. Diziseverleri heyecanlandıran o gelişme ne? Çukur devam edecek mi yeni bölümleri ne zaman çekilecek? Şimdi detaylar

Show TV'den flaş karar! Çukur'un akıbeti belli oldu!

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez, Nejat İşler ve Perihan Savaş'ın paylaştığı Çukur'un yeni bölüm çekimleri koronavirüs salgının ardından durdurulmuştu. 5 milyon insanı etkileyen ne zaman biteceği belli olmayan Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine devam edip etmeyeceği merak konusu olan Çukur dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Evden çekim de çare olamadı!

3 sezondur gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada trend olan efsane dizi kah sosyal sorumluluk projeleriyle kah da İçişleri bakanlığınca lanetlenişiyle her daim gündemde kalmayı başardı. Yeni Çukur adıyla birkaç haftadır ev ortamlarında çekilen ve bir nebze de olsa hayranlarının yüreğine su serpen dizi erken final kararı aldı. Her ne kadar Arka Sokaklar, Kuruluş Osman gibi dizilerin yeni bölüm çekimleri sürse de Çukur’un organizatörü Ay Yapım daha fazla risk almayarak Çukur'a erken final yaptırdı.

Çukur yeni sezon ne zaman?

Erken final kararıyla hayranlarını kahretse de Show TV ve Ay Yapım yeni sezon için fazla beklemeyecek. Ağustos aynında çekimlerine başlanacak dizinin 4. Sezon yeni bölümleri Eylül ayında ekranlardaki yerini alacak. Çukur'a son olarak ünlü oyuncu Barış Arduç’un katıldığını hatırlatalım.

Çukur Konusu nedir?

İstanbul'da bir mahalle olan Çukur tam bir bela mekanıdır. Kontrolü Koçova ailesinin elinde olan bu mahallede Koçovalılar uyuşturucuya asla izin vermemektedir. Mahalleyi ele geçirmek isteyen bir grup ortaya çıkar ve düzen bozulur. Koçovalıların pes ettiklerini düşündükleri sırada ailenin küçük oğlu Yamaç, Çukur'a geri döner ve mücadele yeniden başlar. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve ölümüne aşık olduğu Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

15-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar