Show Tv’den Yeni Yemek Programı: Şef Kapımda

Show Tv’den Yeni Yemek Programı: Şef Kapımda
Show Tv ekranlarında yeni bir yemek programı seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Şef Kapımda adlı programın sunuculuğunu Tahsin Küçük yapıyor.

Yaz sezonu dizileriyle yoğun günler geçiren ve final yapacak yapımları belirlemeye çalışan kanallarda ne yazık ki program adına fazla bir gelişme yaşanmıyor. Televizyon ekranlarında nadiren görülen yeni programlarda bugünlerde bir yenisi eklenmek üzere. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında ibaresiyle fragmanları yayınlanmaya başlayan program bir yemek programı. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan ve geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye’de yarışan başarılı yarışmacı Tahsin Küçük’ün sunacağı program çok yakında Show Tv’de seyirciyle buluşacak. Yaz sezonunda yayınlanacak olan ve reytingine göre yeni sezonda da yayın hayatına devam edecek program format gereği stüdyoda yapılmayacak ve sunucu Tahsin Küçük programa katılacak konukların evine gidecek ve yemekleri bu evde tabir yerindeyse ne bulursa onunla yapacak. İşte Şef Kapımda programının detayları!

Tahsin Şef Kapımda!

Show Tv ekranlarında yakında yayına başlayacak olan ve hafta içi her gün ekrana gelecek olan Şef Kapımda programının hazırlıkları tamamlanmak üzere. Program MasterChef Türkiye’de adını duyuran başarılı yarışmacı Tahsin Küçük tarafından sunulacak. Programda Tahsin Küçük belirlenen ailelerin evine gidecek ve o an evde, mutfakta ne varsa onunla akşam yemeği yapacak. Şef Tahsin Küçük dolaptaki malzemelerle kısa sürede, ekonomik, lezzetli yemeklerin nasıl yapılacağını hem yapacak hem de anlatacak. Yemek yapımındaki püf noktaları, elde olan malzemelerle nelerin yapılabileceğini ve bir akşam yemeğinin nasıl lezzetli hale gelebileceğini anlatacak program keyifli ve neşeli sunumuyla Tahsin Küçük tarafından sunulacak ve daha da neşeli hale gelecek. Program çok yakında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Tahsin Küçük Kimdir?

Şef Kapımda programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümünden mezun olan Tahsin Küçük 2021 yılında katıldığı ve Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasıyla herkes tarafından tanınmıştır. Eğitim hayatı boyunca pek çok ünlü şefle birlikte çalışan Tahsin Küçük okuldan mezun olduktan sonra iki restoranın menüsünü hazırlamıştır. Tahsin Küçük ayrıca televizyonlarda yayınlanan yemek programlarında yemek editörü olarak görev yapmıştır. Ünlü isim MasterChef’ten sonra kendi programıyla ekrana gelmeye hazırlanmaktadır.

01-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar