Show TV’nin İddialı Dizisi Final Yapıyor

Show TV’nin İddialı Dizisi Final Yapıyor
Televizyon kanallarından peş peşe erken final haberleri gelmeye devam ediyor. Baba ve Tuzak dizilerinin ardından bir erken final kararı da Show Tv’den geldi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan yeni dizilerden biri daha erken final yapma kararı aldı. Show Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve 003 Medya tarafından hazırlanan Hayat Bugün dizisinin erken final yapmasına karar verildi. ABD yapımı New Amsterdam adlı diziden uyarlanan ve ilk yayın tarihi 19 Ekim olan Hayat Bugün dizisinin final yapmasının sebebi olarak düşük gelen reytingler gösterildi. Büyük iddia ve umutlarla yayın hayatına başlayan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Hayat Bugün dizisi Dram türünde ele alınıyordu. Bir hastanede yaşanan olayları, doktorların ve hastaların hikayelerini ekrana taşıyan dizinin erken final kararı dizinin seyircisini üzerken Hayat Bugün bu sezon başlayan ve erken final yapan diziler kervanındaki yerini aldı.

14 Aralık’ta Veda Ediyor

03 Medya tarafından yabancı bir diziden Show Tv için uyarlanan ve kanalın büyük umutlarla yayınlanmaya başladığı, kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Hayat Bugün dizisinin ilk bölümü 19 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre iddialı başlayan dizi ilk bölümden itibaren seyirciye ulaşamadı ve 9. Bölümünün yayınlanacağı 14 Aralık Çarşamba günü ekrana veda etme kararı aldı. Dram türünde ele alınan dizinin kadrosunda

-          Ulaş Tuna Astepe

-          Hazar Ergüçlü

-          Tansel Öngel

-          Hande Doğandemir

-          Mert Denizmen ve

-          Şerif Erol gibi oyuncular yer alıyordu. Dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken dizi Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyordu.

Tv 8’den de Bir Erken Final Haberi Geldi

Öbür taraftan az ve kaliteli dizi yayınlamakla tanınan TV 8 kanalından da bir erken final kararı geldi. Geçtiğimiz günlerde iddialı dizisi Tuzak için final kararı alan Tv 8 bu dizisinin ardından günlük olarak ekrana taşıdığı Yazgı dizisi için de bezer bir karar aldı. Hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Yazgı için alınan erken final kararının da ardında düşük gelen reytinglerin olduğu belirtildi. Bu sezon peş peşe gelen bu erken final kararları sektörde çalkantılı bir dönem yaşatırken yeni başlayacak dizileri de reyting ve dolayısıyla erken final korkusu almış durumda.

30-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar