Zehirli Sarmaşık dizisine sürpriz oyuncu

Zehirli Sarmaşık dizisine sürpriz oyuncu
Şu sıralar hazırlıkları ve cast çalışmaları devam eden ve Gold Film tarafından hazırlanan Zehirli sarmaşık adlı dizinin kadrosuna Hazal Türesan dahil oldu.

Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler için erken final kararları alınırken yapım şirketleri daha güvenli ve garanti buldukları internet yayın platformları için proje geliştirmeye devam ediyor. En azından ilk 13 bölüm için garanti yayın şansları bulan yapım şirketleri internet yayın platformlarına ğırlık vermeye başlarken Gold Film tarafından halen hazırlıkları süren zehirli sarmaşık adlı dizide beIN Connet’te yayınlanacak. Şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Gold Film tarafından projelendirilen dizide bir cinayetin ardından yaşananlar konu alınıyor. Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin cast çalışmalarının ardından çok kısa bir zamanda sete çıkarak çekimlere başlayacağı belirtiliyor.

Güçlü İsimlerden Oluşan Bir Kadro

Gold Film tarafından hazırlıkları süren Zehirli sarmaşık adlı dizinin cast çalışmaları hızla devam ediyor. Ünlü isimlerin bir araya geleceği dizi için yeni oyuncularla görüşmeler ise devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre aynı zamanda prodüksiyon hazırlıklarının da bir an önce tamamlanmaya çalışıldığı Zehirli sarmaşık dizisinin kadrosunda Burçin Terzioğlu (Ezgi), Onur Tuna (Kerem) Yiğit Kirazcı (Özgür), Feyyaz Duman bulunuyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise Baba dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Hazal Türesan dahil oldu. Güzel oyuncunun dizide Arzu karakterine hayat vereceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Hazal Türesan ile yine aynı dizide başrol oynayacak olan Onur Tuna daha önce de Mucize Doktor adlı dizide birlikte rol almış ve dizide iki sevgiliyi canlandırmışlardı.

Hazal Türesan Kimdir?

Son olarak Baba dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Hazal Türesan 20 Temmuz 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Hazal Türesan daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar birçok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında özellikle, Unutma Beni, Yeniden Başla, Kara Para Aşk, Tatlı İntikam, Fazilet Hanım ve Kızları, Ufak Tefek Cinayetler, Mucize Doktor, Yalancı, Baba, Yaşamayanlar, Atiye, Vahşi Şeyler, Fatma, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle adlı yapımlar bulunmaktadır.

30-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar