Yasak Elma’da Sevda Erginci'nin Eşini Kim Oynayacak?

Yasak Elma’da Sevda Erginci'nin Eşini Kim Oynayacak?
Ekranların en fenomen yapımlarından olan ve Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle bulunan diziye Sevda Erginci geri dönüyor.

Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında tam anlamıyla bir fenomene dönüşen Yasak Elma 6. Ve son sezonuna da yine güçlü ve hızlı başladı. Kanalın en uzun soluklu dizisi olma başarısını gösteren ve her sezon aldığı reytinglerle gün içinde en iyi reyting alan ilk üç yapım arasına giren Yasak Elma aynı zamanda sık sık değiştirdiği ana kadrosuyla da dikkatleri çekti. Dizi hemen her sezon ana kadroda yer alan oyuncularla yolları ayırarak yeni isimlerle yoluna devam etti. Dizi başladığı 2018 sezonundaki kadrosunda sadece iki ismi kadroda tutuyor. Dizi aynı zamanda zaman zaman eski oyuncularına yeniden hikaye yazarak kadroya alıyor. Bunlardan biri de ilk sezonda yer alan güzel oyuncu Sevda Erginci oldu. Bilindiği gibi Sevda Erginci dizinin ilk sezonunda Zeynep karakteri olarak ekrana gelmiş ve daha sonra evlenerek yurtdışına çıkmıştı. Dizinin kadrosuna geri dönen Sevda Erginci bu sefer yanında başka bir eşle dönüyor.

Aybars Kuday Yasak Elma’da

Yasak Elma’nın ilk sezonunda yer alan ve halen kadroda yer alan Eda Ece’nin kız kardeşi karakterini canlandıran Zeynep (Sevda Erginci) Yasak Elma’ya geri dönüyor. Oyuncu ilk sezon sonunda dizide yer alan başarılı oyuncu Onur Tuna’nın canlandırdığı Alihan karakteriyle evlenerek yurt dışına çıkmıştı. Zeynep yurtdışında kaldığı sürede eşi Alihan’dan boşanmış ve yeni biriyle evlenmiştir. Zeynep karakterini ilk sezonda oynayan ve diziden ayrılan güzel oyuncu Sevda Ergince’nin eşi olarak genç oyunculardan biri olan Aybars Kuday ile anlaşıldı. Genç oyuncu Yasak Elma’da Zeynep’in yurtdışında evlendiği eşi olarak kadroya girdi. Oyuncunun canlandıracağı karakterin adı ise henüz öğrenilemedi.

Aybars Kuday Kimdir?

Yasak Elma dizisinin kadrosuna Zeynep karakterinin eşi olarak giren oyuncu Aybars Kuday özellikle Mezarlık adlı dizi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Hakkında fazla bir bilgi bulunmayan oyuncu tiyatro oyunlarında sahne almaktadır. Aynı zamanda gazetelerde köşe yazıları da kaleme alan Aybars Kuday sosyal medyayı yoğun olarak kullanmaktadır. Yasak Elma dizisi Aybars Kuday’ın en ciddi yapımı olacaktır. Aybars Kuday hakkında bilgi sahibi oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

08-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar