Sıla ve İlker Kaleli aşk dedikodusunu doğruladı

Sıla ve İlker Kaleli aşk dedikodusunu doğruladı
Sıla, Hazer Amani’den olaylı bir şekilde boşandıktan sonra bir süre ortalıktan kaybolmuştu. Bir süre ortalıkta gözükmeyen Sıla’nın adı İlker Kaleli’yle aşk dedikodusuna karıştı

Beraberliklerini uzun süre inkâr eden Sıla ve İlker Kaleli aralarında geçen aşk dedikodularını doğruladı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen haberden sonra ikili ortalıktan kaybolan ikili gözde tatil beldesi Bodrum’da görüntülendi. İşte ünlü çiftten ilk kareler haberimizde.

Sıla ve İlker Kaleli aşk dedikodusunu doğruladı

Sıla, Hazer Amani’den olaylı bir şekilde boşandıktan sonra bir süre ortalıktan kaybolmuştu. Bir süre ortalıkta gözükmeyen Sıla’nın adı İlker Kaleli’yle aşk dedikodusuna karıştı. Aşk dedikodularıyla gündeme gelen ikili önceleri bu haberi görmezden geldi. İkilinin Instagram’da birbirini takip etmeye başlaması üzerine iddia güçlendi ve nihayet taraflarca doğrulandı.

İlk Paylaşım Bodrum’dan geldi

Geçtiğimiz günlerde Sıla'nın Bodrum'daki lüks villasında görüntülenen İlker Kaleli hakkında çıkan haberleri doğruladı ve Sıla ile fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına ise şu notu düştü: "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..."

'Söze ne hacet'

Haberin sosyal medyayı hareketlendirmesi üzerine bir süredir İlker Kaleli aşkını inkâr eden Sıla ise dedikoduları doğrulayan bir not düştü. Şarkıcı, İlker Kaleli’nin yaptığı paylaşıma "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düştü.

Evinde Görüntülendi

Oyuncu Biran Damla Yılmaz ile fırtınalı ilişkisini sürdüremeyen İlker Kaleli genç oyuncudan olaylı bir şekilde ayrıldı. Bu süreçte Sıla da Hazer Armani ile olan evliliğini yürütememiş ve ikili ayrılmıştı. Fırtınanın dinmesiyle bir araya gelen ikili, Sıla’nın sezonluk olarak 300 bin liraya kiraladığı villanın bahçesinde görüntülendi. Bitez Otel’e ait bu evde 1 aydır tatilde olan ikili, haklarında çıkan aşk dedikodularına önceleri tepkisiz kaldı. Hatta görüntü alınmasını engellemek için bahçenin etrafına yeşil çitler çektiren ikili, neredeyse evden dışarı çıkmıyor. Alışveriş, çöp atma, köpek gezdirme gibi rutin işleri ise Sıla, şoförüne yaptırıyor. Mesleğinin dışında iş yaptırılan şoförünün buna ne kadar tahammül edebileceği sosyal medyada ceps oldu bile. Yapılan onca önleme rağmen İlker Kaleli önceki gün villanın bahçesinde telefonla konuşurken objektiflere yakalandı. Panikleyen İlker Kaleli görüntü vermemek için eve kaçtı. Bir süredir yaşadıkları ilişkileri yürütmekte zorlanan Sıla ve İlker Kaleli’nin bu birlikteliği ne kadar sürdürebileceği takipçilerince merak konusu oldu. Canlitv olarak magazin dünyasının nabzını takipçilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz.

26-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar