Sinem Kobal ve Kaan Urgancıoğlu Çukur'a Katılıyor!

Sinem Kobal ve Kaan Urgancıoğlu Çukur'a Katılıyor!
Show Tv'nin başarılı ve reyting rekortmeni dizisi Çukur'a flaş oyuncu transferi! başarılıoyuncukar Sinem Kobal ve Kaan Urgancıoğlu Çukur'a mı katılıyor? Haberimizde!

Ay yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay, Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı ve senaryosu Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni fenomen dizisi Çukur seyirci tarafından adeta nefesler tutularak seyrediliyor. İkinci sezonunda olan dizi belkide son yıllarda en çok merak edilen ve seyredilen yapımlar arasına girmeyi başardı. Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte diziden ayrılacak oyuncular ve yerlerine geleceklerde yavaş yavaş netleşmeye başladı. Dizinin en önemli karakterlerinden olan karakuzuların lideri Çeto’yu canlandıran Erkan Avcı, yine karakuzuların karizma abisi Mahsun’u oynayan Berkay ateş ve Çukur’un ilk sezonundan beri dizide yer alan Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz’in Çukur'dan ayrılmasıyla bir anda seyirci bu üç önemli ismin yerine kimin geleceğini sorgulamaya başladı. Canlıtv olarak Çukur’a geleceği iddia edilen oyuncuların kimler olduğunu araştırdık.

Çukur Bonbayı patlattı!

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Çukur gelecek sezonun oyuncu kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başladı. Reyting rekortmeni dizi gelecek sezon için kadrosunda görmek istediği oyuncularla görüşmeler yaparken bu oyunculardan Sinem Kobal, Kaan Urgancıoğlu ismi bir anda haberlere bomba gibi düştü. Bu iki isme ek olarak Rojda Demirel, Hakan Kurtaş, Çağan Atakan Aslan'ın da Çukur’a dahil olacağı öne sürüldü. Başarılı oyuncu Sinem Kobal’ın Çukur’dan bölüm başına 50 Bin TL alacağı iddia edildi.

Sinem Kobal Kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almıştır. Başarılı oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur. Kendisi gibi başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Kobal’ın oynadığı bazı yapımlar şunlardır.

Oynadığı diziler

Yüz Yüze                            Seliha    2017
Analar ve Anneler           Zeliha    2015
Gönül İşleri                       Sevda    2014-2015
Küçük Sırlar                      Su Mağbeyinci    2010-2011
Selena    Selena               2006-2009
Hürrem Sultan                 Ayşe    2003
Dadı                                   Dilara    2001-2002

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Çukur'a katılacak oyunculardan birinin de başarılı ve yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu olacağı söylentiler arasında. 8 Mayıs 1981 tarihinde İzmir'de doğan Kaan Urgancıoğlu, ortaokulu Özel Türk Koleji'nde okudu ve sonrasında Amerikan Koleji'nden mezun oldu. Kaan Urgancıoğlu, oyunculuk deneyimini ilk olarak 2002 yılında Karaoğlan isimli dizide yaşadı ve ardından bir anda dizilerin aranılan isimleri arasına girdi. Oyuncunun rol aldığı bazı yapımlar şunlar. 

2015 - Kara Sevda (Emir) (dizi)

2013 - A.Ş.K. (Can Vural)(dizi)

2012 - Son (dizi) (Konuk Oyuncu )

2012 - Leyla ile Mecnun

2012 - Düşman Kardeşler (dizi)

2011 - Bir Ömür Yetmez

2004 - Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu )

 

11-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar