Sinem Ünsan Yazlık Diziyle Ekranlara Dönüyor

Sinem Ünsan Yazlık Diziyle Ekranlara Dönüyor
İki genç ve başarılı oyuncu Fox Tv’de ekrana gelecek yazlık dizide buluşuyor. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı gizli polis rolünde seyirciyle buluşacak.

Televizyon kanalları yazın ekrana taşıyacakları yazlık formattaki diziler için çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Kanallar özellikle güçlü bir cast oluşturmak ve seyircinin sevdiği oyuncularla yola çıkarak yazın iyi bir reyting almaya ve ardından da eylül yayın döneminde devam etme planları yapıyorlar. Bunun için çalıştıkları yapım şirketleriyle planlar yapan kanallardan biri de bu sezon işi baştan sıkı tutma kararında olan Fox Tv. Fox Tv ekranlarında yazın yayınlanması planlanan ve romantik macera türünde olması beklenen yeni bir dizinin hazırlıkları devam ediyor. Henüz adı belli olmayan ve No 9 Yapım tarafından hazırlanan yeni yazlık dizide kadın başrol olarak son dönemlerin güzel ve başarılı oyuncusu Sinem Ünsal’la el sıkışıldı. Daha önce Halit Özgür Sarı’yla erkek başrol konusunda anlaşan yapım şirketi cast çalışmalarına devam ediyor.

Naz & Pamir

Fox Tv ekranlarında yaz aylarında ekrana gelecek yeni dizinin hazırlıkları cast çalışmalarıyla devam ediyor. Başrolünde son olarak Kardeşlerim dizisinde rol alan başarılı ve genç oyuncu Halit Özgür Sarı ve adını Mucize Doktor’la duyuran ve ardından başka projelerde de üst düzey roller alan Sinem Ünsal’ın yer alacağı dizi romantik macera türünde olacak. Dizinin en geç mayıs başlarında sete çıkmasın ve ardından da haziran ayında yayına girmesi bekleniyor. İki gizli polisin etkileyici ve heyecanlı hikayesinin anlatıldığı dizide güzel oyuncu Sinem Ünsan Naz karakterine hayat verirken Halit Özgür Sarı ise Pamir karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. İki polisin maceraları ve duygusal yakınlaşmaları ve krizlerinin anlatılacağı dizinin diğer oyuncularının bulunmasına yönelik çalışma ise No 9 Yapım tarafından devam ediyor.

Haziran’da Yayında

No 9 Yapım tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren yeni yazlık dizinin hazırlıkları özellikle cast çalışmalarına yoğunlaşırken ayrıca hikaye ve senaryo yazımları da devam ediyor. Hikaye ve senaryosu Şahin Altuğ tarafından kaleme alınan dizi yine Şahin Altuğ tarafından yönetilecek. Henüz ismi netleşmeyen yapımın iki genç ve başarılı oyuncu için de oldukça önemli olduğu ve iki ismin de projeye çok önem verdiği öğrenildi. Heyecanı ve duygusal yanı yüksek olacak dizinin yaz aylarında seyirciye heyecanlı bir hikaye seyrettirmesi bekleniyor.

05-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar