Sinemalarda bu hafta hangi filimler var, vizyona hangi filmler girecek

Sinemalarda bu hafta hangi filimler var, vizyona hangi filmler girecek
Ülkemizdeki yaklaşık 3000 salonda bu hafta yerli ve yabancı 7 film birden vizyona girecek. İşte, sinemaseverlerin merakla beklediği haftanın filmleri...

Filmseverler sinemalarda bu hafta hangi filmler var, vizyona hangi filmler girecek diye merakla araştırıyor. Gündemde olan 'Bu hafta hangi filmler var?' sorusunun cevabını sizler için derledik. Ülkemizdeki yaklaşık 3000 salonda bu hafta 3'ü yerli 4’ü yabancı 7 film birden vizyona girecek. İşte, sinemaseverlerin merakla beklediği haftanın filmleri ve vizyona girecek yapımlar…

Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? Vizyona hangi filmler girecek?

Vizyona girecek filmler listesi nihayet açıklandı ve sinemaseverlerin merak ettiği 'Bu hafta hangi filmler var?' soruları cevap buldu. Bildiğiniz gibi her Perşembe, o hafta vizyona girecek filmler duyuruluyor. Ülkemizdeki 2885 sinema salonunda 3'ü yerli 4’ü yabancı olmak üzere 7 film vizyona girecek. Şimdi kısaca o filmler hakkında bilgi verelim.

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler!

 "Asfaltın kralları"

Aksiyon ağırlıklı biyografik film olan Asfaltın Kralları, otomotiv tasarımcısı Carroll Shelby ile sürücü Ken Miles'ın bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor. 1966 yılında, araç ve sürücü için dayanıklılık gerektiren meşhur Le Mans yarışında Ferrari'yi yenecek bir araç tasarımı için bir araya gelen tasarımcı Carrol Shelby ve sürücü Ken Miles’in macerası işleniyor. Christian Bale ve Matt Damon ikilisinin başrol oynadığı filmde Caitriona Balfe, Tracy Letts, Jon Bernthal ve Josh Lucas rol alıyor.

"Söz Vermiştin"

Emre Karayel ve Aslı Tandoğan'ın başrol oynadığı "Söz Vermiştin" bir aşk hikayesi. Açtığı sosyal medya hesabı vesilesiyle okul döneminden arkadaşı Lilyan ile yeniden bir araya gelen müzik yapımcısı Nesim'in aşk hikayesini anlatıyor.

 "Bir Kadın Zaferi"

Uluslararası müzik camiasında ilk kadın orkestra şefi olan Antonia Louisa Brico'nun hikayesini anlatan “Bir Kadın Zaferi” Amerika Birleşik Devletleri'nde 1926 yılında geçen biyografik bir film. Başrollerinde ise usta oyunculardan Christanne de Bruijn, Benjamin Wainwright, Scott Turner Schofield, Seumas F. Sargent ve Richard Sammel’i görüyoruz.

"Ve sonra dans ettik"

Bu haftaki yabancı filmlerinden “Ve Sonra Dans Ettik” filmini Levan Akin yazdı. Bachi Valishvili, Ana Javakishvili, Giorgi Tsereteli ve Tamar Bukhnikashvili’nin rol aldığı film, İsveç'in bu yılki Oscar aday adayı. Geleneksel Gürcü folkloruna uygun bir dans eğitimi alan Merab'ın, dans ekibine dahil olan Irakli ile rekabete dönüşen ilişkisini zevkle izleyeceğinizi söyleyebiliriz.

"Gece gelenler"

Bu haftaki yerli filmlerden “Gece gelenler” filmini Fuat Yılmaz yönetiyor. Murat Seviş, Müge Taştan, Tahsin Dursun ve Halil Topal’in başrol oynadığı "Gece Gelenler", şamanik ögelerin yer aldığı bir korku filmi.

"Kraliçe Lear"

Canlitv olarak belgesel film izlemek isteyenler için bu hafta "Kraliçe Lear" filmini salık veriyoruz. Pelin Esmer'in hikayelerini anlattığı Mersin Arslanköylü tiyatrocu kadınların, Toroslardaki köylere yaptıkları 30 günlük turnede oynadığı bir oyunun komik ve duygusal filmi.

"Ayı Kardeşler"

"Ayı Kardeşler: Zamanda Yolculuk" serisinin bu filmini Leon Ding yönetiyor. Tevafuken tarih öncesi dönemlere zamanda yolculuk yapan Ayı Kardeşlerin keyifli maceralarını izlemenizi öneriyoruz.

15-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar