Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girecek?

Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girecek?
Sinemaseverler vizyonda bu hafta hangi filmler var? merak ediyor. 29 Temmuz-5 Ağustos 2022 haftasında vizyona girecek 6’sı yerli, 8 film var. İşte o filmler…

Sinemaseverler vizyona bu hafta hangi filmler girecek? Merak ediyor. Peki, Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta hangi filmler var? 29 Temmuz 2022 Cuma günü itibari ile beyazperdede yer alacak yerli ve yabancı filmler belli oldu. Sinema salonlarında bu hafta 6’sı yerli 8 film vizyona girecek. Komediden gerilime, aksiyondan animasyona, bilim kurgudan dramaya ve maceradan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 29 Temmuz Cuma gününün vizyon programında DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets), Buluttaki Gölge (Shadow in the Cloud), Bir Türk Masalı, Mini Fenomen, Vesvese: Cin Fısıltısı, Hawar 2, Akıl Bozan ve Afetname filmleri var. İşte filmlerin konu ve fragmanları…



‘Mini Fenomen’

Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek, Öykü Şahin, Sait Yüksel’in başrollerini paylaştığı 80 dakikalık bir komediyi sinemaseverlerle buluşturuyor. Filmde, bir çocuğun YouTuber olmaya çalışması ve onun en yakın arkadaşının aynı zamanda menajeri olan kankasının başından geçen ilginç ve trajikomik hikayeleri konu ediniyor.

Mini Fenomen Filminin Tanıtım Fragmanı


 

‘Hawar 2’

Film, çocuk sahibi olmak isteyen Hakan ve Pelin çiftinin bu konuyla ilgili buldukları çareleri ve Pelin’in çocuk sahibi olmak için bir tılsım yaptırması sonrası başlarından geçenleri konu ediniyor. Korku türündeki filmin başrollerini Ayşenur Keskin, Engin Kahya, Hüseyin Beken, Halime Tuğba Bayrak, Musa Zur paylaşıyor.

Hawar 2 Filminin Tanıtım Fragmanı


‘Bir Türk Masalı’

Mutluluk ülkesi karakterlerinin Karanlık ve Aydınlık tarafından kaderlerinin değişmesi üzerine yaşadıklarını konu ediniyor. Unesco dünya kültür mirası listesindeki Dalyan deltasında üç çocuk, aileleriyle birlikte fakir ama mutlu bir yaşam sürer. Ailesinin kaderini değiştirme fırsatı en küçük olan Yiğit’in karşısına çıkmasıyla bambaşka bir hal alır. Karanlık ve Aydınlık tarafından yiğitliğinin test edileceği Yiğit yıllardır oynanan bir oyuna davet edilir. Yiğit bu oyunu kabul eder ve bu sayede rüyalarında gördüğü prensese ulaşacağından bihaberdir.

Komedi, Animasyon, Aile, Fantastik türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Toprak Sergen üstleniyor. Ayrıca başrolün de rol alan isimlerden biri.  

Bir Türk Masalı Filminin Tanıtım Fragmanı

‘Akıl Bozan’

Gerilim türündeki filmde, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan bir kadın ve bir erkeğin hikayesini konu ediyor. Bir kadın ve bir erkeğin kendilerine verilen görevi yerine getirmeye çalışan, işler beklenmedik bir şekilde yoldan çıkınca, bir psikopatın eline düşer.

Akıl Bozan Filminin Tanıtım Fragmanı

‘Buluttaki Gölge’

Korku, savaş, aksiyon türündeki filmde, yanında çok gizli belgelerle birlikte B-17 bombardıman uçağının mürettebatına katılan Yüzbaşı Maude Garrett’in başından geçenleri konu ediniyor. Gölgelerde saklanan şeytani bir şeyin uçağın kalbine saldırması ve mürettebatın Maude’nin hareketlerini test etmesi aksiyonu daha da artırmayı başarıyor.

Buluttaki Gölge Filminin Tanıtım Fragmanı



‘Vesvese: Cin Fısıltısı’

Korku ve dram türündeki filmin konusunda, yaşadığı ve yaşattığı olaylar nedeniyle her geçen gün ailesini zor günlere sürükleyen Doğa’nın hikayesini anlatıyor. Cin vakalarıyla Doğa’nın yaşadığı olayların benzerliği, ailesini bu konuda önlem almak üzere harekete geçirir. Geçmişinde kalan ve bir türlü hatırlayamadığı Doğa’nın özel bir anısının peşine düşerler. Ailenin karşısına çıkan bambaşka bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalan aile artık her konuda sil baştan yeni bir hayata alışmak zorundadır. Filmin başrollerini Orhan Kılıç, Buse Sevindik, Onur Çimen, Cansu Orhan, Ali Beyat paylaşıyor.

Vesvese: Cin Fısıltısı Filminin Tanıtım Fragmanı



‘Afetname’

Komedi türündeki filmin başrolünde Derya Şen Akbacak, Umut Özkan, Sevil Uyar, Ebru Kocağa, Toprak Can Akbacak rol alırken filmde genç bir kadının en büyük hayalinin oyuncu olması konu ediliyor. Ancak ne yaparsa yapsın bu piyasada dikiş tutturamayan Afet, bu durumdan dolayı sinir krizi geçirir ve sonra Afetname adını verdiği bir oyunculuk ajansı açar.

Afetname Filminin Tanıtım Fragmanı


‘DC Süper Evciller Takımı’

Macera, Animasyon ve fantastik türündeki filmde, Süper Köpek Krypto ve Superman, aynı super güçleri paylaşan ve Metropolis’te yan yana suçla savaşan, ayrılmaz en iyi arkadaşlardır. Adalet Birliği’nin diğer üyeleri ve Superman kaçırıldığında, Krypto (barınakta yaşayan bir sokak çetesini), Ace (Yarasa Köpek), PB (Koca Göbekli Domuz), Merton (Kaplumbağa) ve Chip (Sincap) yeni keşfedecekleri güçlerinde ustalaşarak, süper kahramanları kurtarmak için kendisiyle aynı takımda yer almaya ikna etmelidir.

DC Süper Evciller Takımı Filminin Tanıtım Fragmanı

28-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar