Ünlü oyuncu Esra Bilgiç Organize İşler dizisinde

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç Organize İşler dizisinde
Son olarak Atatürk dizisinde Aras Bulut İynemli ile birlikte rol alan güzel oyuncu Esra Bilgiç Organize İşler dizisi ile anlaştı.

Son dönemin en çok iş alan ve aldığı işlerde de üstün bir performans ortaya koyarak sektörde her an daha da büyüyen oyunculardan biri olan güzel oyuncu Esra Bilgiç’in yeni projesi belli oldu. Son olarak televizyon ekranlarında Kanunsuz Topraklar ve dijital yayında da Atatürk dizilerinde rol alan ve bu arada da sinema filmlerinde roller üstlenen güzel oyuncu Esra Bilgiç’in son dönemde yeni bir diziyle adının geçmemesi sevenlerini meraklandırmaya başlamıştı. Gelen teklifleri değerlendiren oyuncunun hangi yapımla ekranlara geleceği merak edilirken sonuna bu proje belli oldu. Daha önceden de adının geçtiği Organize İşler dizisine evet diyen Esra Bilgiç’in bu projede pek çok ünlü isimle birlikte rol alacağı öğrenildi. Disney Plus’ta yayınlanacak Organize İşler ile ilgili şu sıralar hazırlık ve cast çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

Esra Bilgiç Organize İşler’de

Son olarak Disney Plus’ta yayınlanacak ve merakla beklenen Atatürk dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Esra Bilgiç yine bir Disney Plus projesi olan Organize İşler’e evet dedi. Daha önce film olarak ekrana gelen ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve rol aldığı filmin dizi versiyonu için çalışmalar yaz aylarında başlamıştı. Halen cast çalışmaları ve prodüksiyon çalışmaları devam eden dizi için pek çok ünlü isimle görüşmeler devam ediyor. BKM Film tarafından hazırlanacak ve yine Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan Organize İşler’in Disney Plus için büyük önem taşıdığı biliniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Esra Bilgiç’in yanında pek çok ünlü isim de dizide rol alacak. 2023 yılında yayınlanacak dizinin şehrin arka sokaklarında yaşanan dünyaya ışık tutacağı belirtiliyor.

Esra Bilgiç Kimdir?

Son yılların ünlü ve başarılı oyuncularından biri olan Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Esra Bilgiç bunun için gereken eğitimleri aldıktan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında, Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo, Kanunsuz Topraklar, Atatürk, Adanış: Kutsal Kavga bulunmaktadır.

04-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar