Şive Şenözen Samancı Gönül Dağı’nda

Şive Şenözen Samancı Gönül Dağı’nda
Diziye müzik öğretmeni Mevsim karakteri ile dahil olan Şive Şenözen Samancı daha önce Huzur Sokağı, Kavak yelleri gibi dizilerde rol aldı.

Eşi Gönül Dağı dizisinin yönetmeni olan Şive Şenözen Samancı diziye müzik öğretmeni Mevsim olarak dahil oluyor. Diziye 118. Bölümünde dahil olmasının bir eksiklik olmadığının altını çizen oyuncu Mevsim’in Gedelli’ye çok rahat bir şekilde uyum sağlayacağını ifade etti.

Şive Şenözen Samancı Gönül Dağı’nda

Dört sezondur reyting listelerinin tepesinden inmeyen ve sıcacık Anadolu hikayesi ile izleyicilerin kalbini mest eden TRT 1’in Gönül Dağı dizisine yeni bir isim dahil oluyor. Gönül Dağı’nın da yönetmeni olan ünlü yönetmen Yahya Samancı’nın eşi olan ve Yeşil Deniz, Muhteşem İkili, Huzur Sokağı, Küçük Sırlar ve Kavak Yelleri gibi dizilerdeki başarılı performansı ile öne çıkan Şive Şenözen Samancı Gönül Dağı dizisinde müzik öğretmeni Mevsim karakterine hayat verecek. 

Mevsim’in ritmi Gedelli ile uyuşacaktır

Şive Şenözen Samancı Gönül Dağı ve canlandıracağı karakter ile ilgili ünlü gazeteci Oya Doğan’a samimi açıklamalarda bulundu. Müzik öğretmeni Mevsim kim, Gedelli’ye uyum sağlayabilecek mi sorusuna “Mevsim öğretmen, adı gibi seyirciye 4 mevsimi hissettirecek; naif, eğlenceli, samimi ve fakat çantasında hikayeleriyle Gedelli’ye gelmiş genç bir müzik öğretmeni. Belli ki musikiye de özel bir ilgisi var. Türküleriyle kalpleri fetheden Gönül Dağı’na Türk musikisiyle bir renk katabileceğini hissettiriyor bana. Mevsim, renkleriyle bozkırdan ayrıksı dursa da sıcaklığıyla, samimiyetiyle Anadolu topraklarına ait olduğunu hissettirecek bir karakter. Bazen memleketin olmayan yerlere ait hissedersin, çünkü ritminiz tutmuştur. Mevsim’in ritminin de Gedelli’yle uyuşacağını hissediyorum.” cevabını verdi.

Sivrihisar coğrafyası zor fakat büyülü bir şehir

Eşinin yönetmeni olduğu diziden teklif gelince heyecanlandığını belirten oyuncu “Türk seyircisinin samimiyetle işlenmiş işlere ilgisini biliyordum fakat dört sezondur neredeyse her hafta birinciliği göğüsleyen, Türk aile yapısını incelemek için sosyoloji profesörlerinin öğrencilerine izlettirdiği bir diziye dahil olmak daha büyük bir sorumluluk hissettiriyor. Bu rolü bana emanet ettikleri için, senaristimize, sevgili yönetmenimize ve yapımcımıza teşekkür ederim. Sivrihisar büyülü fakat zor bir coğrafya, hava koşulları pek çetin. Set ziyaretine gitmek bile bir hazırlık gerektiriyor, o yüzden eşimden “Sen beni ziyarete gelmiyorsun” sitemini sıkça işittim. Tam da bu sebeple dört yıldır evlerinden uzak, Sivrihisar’da bu diziye bilfiil emek vermiş herkesi ayrıca tebrik ve takdir ediyorum.” dedi.

28-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler