Siyah Beyaz Aşk'tan Final Haberi Var

Siyah Beyaz Aşk'tan Final Haberi Var
Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk final mi yapacak. Kanal D dizi hakkında ne karar verdi. Hakkında sık sık çıkan final haberleri doğru mu? Siyah Beyaz Aşk dizisi reytinglerde ne durumda?

Hızla gelişen dizi sektörü, final haberlerininde o kadar hızlı gelmesinde kolaylık sağlıyor. Kanallar bir bir reytinglerde başarılı olamayan dizileri yayından kaldırıyor. Son zamanlarda bir çok dizi reytingler nedeniyle yayından kaldırılıyor. Örneğin, geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Kızlarım İçin dizisi reytinglerde başarılı olamayınca 13. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Bu kıyıma ayak uyduran Kanal D en son, Meryem dizisini ani bir kararla yayından kaldırmıştı.

Siyah Beyaz Aşk'ın akıbeti belli değil

Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı iddia edilen Siyah Beyaz Aşk dizisi hakkında verilen karar şimdilik rafa kaldırıldı. Son yayınlanan bölümünde reyting sonuçlarında yükselmeye başlayan dizinin bu yıl sonuna kadar final yapması bekleniyor.

Diziler neden reyting sonuçları nedeniyle yayından kaldırılıyor? Reytingler hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıdahttps://www.canlitv.com/blog/reyting-nedir-reytingler-nasil-hesaplanir-ne-ise-yarar

07-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar