07 Mart 2018 Çarşamba Reytingleri

07 Mart 2018 Çarşamba Reytingleri
7 mart 2018 tarihinde yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB, ABC+ reyting listelerinde hangi yapım birinci sırada yer aldı? ATV'nin başarılı dizisi Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul'ı geçebildi mi?

7 mart reyting sonuçları belli oldu. Atv'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz reytinglerde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Çarşamba gününün lideri Diriliş Ertuğrul'u yerinden eden dizi bu hafta reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldı? Sen Anlat Karadeniz dizisi reytinglerde ki başarısını uzun süre devam ettirebilecek mi? İki başarılı dizi dün ne kadar izlendi ayrıntılar yazımızda. Reyting sonuçlarına bakmadan önce hangi kanalda hangi dizi veya program yayınlandı önce ona bir göz atalım; Kanal D; İnanılmaz Örümcek Adam (Film) ATV; Sen Anlat Karadeniz Show TV; Güldür Güldür Show Star TV; Börü Fox TV; Yaparsın Aşkım TV8; Yemekteyiz TRT1; Diriliş Ertuğrul

07 Mart reyting sonuçları

7 Mart Çarşamba reytinglerinde başarılı dizi Sen Anlat Karadeniz'in yine TOTAL grubunda ilk sıraya yerleştiğini, ardından Diriliş Ertuğrul geldiğini görüyoruz. Yaklaşık 1 aydır reyting listelerinde zirveyi bırakmayan Sen Anlat Karadeniz'in reytinglerinin kısa süre içinde düşeceği iddia edilse de dizi her hafta başarısına başarı katmaya devam ediyor. Star Tv'nin Börü dizisinin izleyici sevmemiş olacak ki dizi dün yayınlanan yeni bölümüyle 18 onsekizinci sırada yer aldı. Dağ 2 filminde yakalanan başarı sonrası, Söz, Savaşçı gibi diziler izleyicinin takdirini kazanmayı başarmış, ardından bir çok benzeri dizinin yayınlanmasıyla final yapması bir olmuştu. Umarız Dağ 2 filminin yapımcıları tarafından hayata geçirilen Börü dizisinin ömrü kısa olmaz.

07 Mart haber reyting sonuçları

Ülkemizde televizyon kültürü her ne kadar dizi üzerine kurulu olsa da ana haber bültenleri de yayınlandığı saat aralığında bir çok diziden daha fazla reyting almayı başarıyor. TOTAL grubuna göre dün en çok izlenen kanallarda yayınlanan ana haber reyting sıralaması şöyle; 1- Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 2- Atv Ana Haber 3- Show Ana Haber 4- Ahmet Hakan'la Kanal D Ana Haber 5- Star Ana Haber Not: Reyting sonuçları total grubuna göre yazılmıştır. AB, ABC reytinglerine göz atmak için canlitv.com reyting sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

08-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar