Şok! MasterChef’te Kim Diskalifiye Oluyor?

Şok! MasterChef’te Kim Diskalifiye Oluyor?
Tv 8 ekranlarında bu sezon 3. Sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye’de erken gelen diskalifiye şoku yaşanıyor. Bu akşam diskalifiye olacak yarışmacı kim? İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında Survivor 2020’nin bitmesiyle birlikte ekranlara kanalın bir başka sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni sezon ve yeni bölümleriyle yayınlanmaya başlandı. Bu sezon 100 bin yarışmacı adayının başvuruda bulunduğu yarışma programı sezona da hızlı başladı ve bir anda reytinglerde zirvede olmayı başardı. Her akşam yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye henüz yarışmaya katılacak 16 yarışmacıyı belirleyebilmiş değil. İlk bölümlerde üçlü elemeye kalacak adayları belirlemeye çalışan program şimdi de 16’ya kalacak adayları üçlü elemede belirliyor. İlk elemeyi geçen adaylar bu sefer şeflerin kendilerine verdiği malzemelerle istenilen yemeği yapmaya ve üç aday arasından sıyrılarak yarışmanın 16 adayı arasına kalmaya çalışıyorlar. Bu akşam ekrana gelecek bölümde ise şok bir gelişme yaşanıyor ve bir aday diskalifiye ediliyor. İşte haberin detayları!

Masterchef Hızlı Başladı!

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye sezona hızlı başladı. Her sezon olduğu gibi bu sezonda yine yarışmaya jüri üyelerinin tavırları damga vururken yarışmacılar özellikle Mehmet Şef’ten çekiniyor. Yarışmada jüri üyesi olan Mehmet Yalçınkaya her zamanki gibi kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Henüz yarışmanın başı olmasına rağmen bu akşam yayınlanacak bölümde yarışmacılar ve seyirciler diskalifiye şoku yaşıyorlar. Yarışmanın ana kadrosuna kalabilmek için üçlü elemeye kalan adaylar arasında en iyinin belirlenerek yarışmaya katılacağı programa bu akşam bir yarışmacıyla Mehmet Şef arasında yaşananlar damga vuracak gibi görünüyor. Birbirinden yetenekli ve hırslı yarışmacıların üçlü düellodan galip çıkabilmek için ellerinden geleni yaptıkları programda bir yarışmacının diskalifiye edildiği fragmanlara yansımış durumda.

Diskalifiye Olan Yarışmacı Kim?

Tv 8 ekranlarının bu sezon üçüncü sezonu olan başarılı yarışma programı MasterChef sezona hızlı başlamış durumda. Yarışmanın jüri üyelerinin önünde üçlü düellodan galip çıkarak yarışmacı adayları arasına kalmak isteyen yarışmacılardan bir kişi bu akşam diskalifiye şokunu yaşıyor. Programın bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanında jüri üyesi ve yarışmacıların en çok çekindiği jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın bir yarışmacıya hitaben “4 sefer görüntülere baktık buradan gidebilirsin” ifadeleri dikkat çekiyor. Görüntülerde görünen adayın Celal Sarıgül olduğu görünse de hangi adayın diskalifiye olduğu bilinmiyor. Bu erken diskalifiye seyirciler ve yarışmacılar arasında şok etkisi yaratırken bu akşam yayınlanacak bölüm heyecanla beklenmeye başlanmış durumda.

24-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar