Uzak Şehrin Masalı Dizisinden Ayrılan Gonca Vuslateri Doğru Zamanda Karar Vermiş

Uzak Şehrin Masalı Dizisinden Ayrılan Gonca Vuslateri Doğru Zamanda Karar Vermiş
Uzak Şehrin Masalı düşük reytingler ile final kararı aldı. Başarılı oyuncu doğru zamanda doğru karar vererek yeni bir projeye başlıyor.

Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan Uzak Şehrin Masalı'nda yer alan Gonca Vuslateri yeni sezon da başrollerde Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar ile birlikte dizi de rol alıyordu. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri kariyeri için yeni bir adım attı. Yeni aldığı teklif ile diziden ayrılması doğru zamanda doğru verilmiş bir karar oldu. Hem sinema filmi projeleri hem de sahnede şarkı söyleme fırsatı yakalayan teklif aldı. Aldığı teklif ile Uzak Şehrin masalı dizisinden vazgeçti. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin son anda kadrodan ayrılmasının ardından  Begüm Birgören başrole adını yazdırmış oldu.

Başrollerinde önemli isimlerin olduğu Uzak Şehrin masalı ekranlardaki süresi çok kısa sürdü. Dizinin çekimleri Kars’ta devam ederken  Pazar akşamları ekranlarda yayınlanan  ilk 3 bölümü kötü reytingler gelmesi sonucunda gün değişikliği yapıldı. Perşembe günlerine alınan Uzak Şehrin masalı yine düşük reytingler almaya devam etti. Dizi için final kararı alındı.

Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan Uzak Şehrin Masalı beşinci bölümü itibari ile 14 Ekim Perşembe günü son kez ekranlarda olacak. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin diziden ayrılma kararı kendi adına olumlu bir karar oldu.

Fox TV’nin büyük bir umut ile başladığı projede beklenmedik son yaşandı. Uzak Şehrin Masalı dizisi kısa sürede ekranlara veda eden diziler arasına adını yazdırdı. Dizi için  büyük bir emek harcanan ve tüm ekibin büyük bir heyecan ile başladığı dizinin 5. Bölümüyle  final yapması hem şanssızlık hem de moral bozukluğunu beraberinde getirdi.

Genç ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri ise diziden ayrılma kararını doğru zamanda gerçekleştirmesi gözlerden kaçmadı.  Gonca vuslateri simdi yeni projeleri için moral depoluyor. Yakışıklı oyuncu Gürgen Öz ile birlikte yeni filmin başrolünde yer alan Gonca Vuslateri yakında yeni projesi için sete çıkacak.

Diziden ayrılmak ile doğru karar veren Gonca Vuslateri Her Şey Dâhil isimli komedi türündeki film de rol alacak. Her şey dâhil filminin çekimleri Datça’da başladı. Gonca Vuslateri diziden ayrılarak sinema tekliflerini kabul etmesi kariyeri adına daha doğru bir karar vermiş oldu.

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri yeni projesi ile hayranları karşısında olacak. Ünlü oyuncunun setten sosyal medya hesabi üzerinden  yapmış olduğu paylaşımda şöyle yazdı: ‘ #herşeydahil filmimizin ilk günü. Deniz bir heyecan.. Film bir heyecan..’ Diyerek mutluluğunu hayranları ile paylaştı.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar