Songül Karlı'nın paylaşımı sosyal medyada olay oldu

Songül Karlı'paylaşımıyla sosyal medyada olay oldu
Kçok yönlü kişiliği ve kendine has müzik anlayışıyla hatırı sayılır bir takipçisi bulunan Songül KArlı yine kendinden söz ettirmeyi başardı.

Albümleri, sunduğu televizyon programları ve dizileriyle her zaman gündem olan Songül Karlı’nın paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Hayranları 47 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Songül Karlı’nın gündemi sallayan olay paylaşımını merak ediyor. Songül Karlı kimdir, hangi paylaşımı olay oldu, haberimizde. Şimdi detaylar

Songül Karlı paylaşımıyla sosyal medyada olay oldu 

Kişisel sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri olan ve Pandemi sürecinde çok fazla gündemi işgal eden türkücü Songül Karlı, bu kez de bornozlu paylaşımıyla olay oldu. Bazen beklenmedik ve garip paylaşımlar yaparak hayranlarını şaşırtan bazen de onları kahreden Songül Karlı'nın oldukça iddialı paylaşımı sosyal medyada yankı buldu. Çoğu hayranı bu absürd tavrı eleştirirken bazıları da ünlü türkücünün paylaşımını beğendi.

Baharın gelmesini durdurmazsın

Sosyal medyayı aktif kullanan ve en çok konuşulan ünlüler arasında yer alan Songül Karlı, bir kez daha sahneye çıkarak hayranlarını şaşırttı. Instagram hesabından yayınladığı bornoz pozuyla magazin gündemini alt üst eden ünlü sunucu ve türlücü evindeki bir odada camın önünde elinde kahve fincanıyla poz verdi. Üzerindeki kalın bornozuyla pencerede poz veren Karlı bu haraketiyle çoğu insan tarafından duyarsızlıkla nitelendirirken bir kısım izleyicide 47 yaşındaki şarkıcının, bornozlu fotoğraflarına yorum yazdı. Songül Karlı fotoğrafının altına ise şu notu düştü: "Bütün çiçekleri kesebilirsin ama baharın gelmesini durduramazsın"

Songül Karlı Kimdir?

1973  İstanbul doğumlu türkücü aslen Tokatlıdır. Türk Halk Müziği Sanatçısı ve televizyon programcısıdır. 1991 senesinde yayınladığı “Derman Sendedir” albümü ile ses getirdi. Dizi sektöründe birkaç filmde rol alan oyuncu evlendirme programlarıyla ünlendi.

Songül Karlı'nın Albümleri

Derman Sendedir (1991) Duygu Müzik

Böyle Olurmu (1992) Duygu Müzik

Oralıyam Ben (1993) Duygu Müzik

Dokunsalar Ağlayacağım (1994) Prestij Müzik

Dal Boylum (1994) Prestij Müzik

Yanık Bir Türkü (1995) Prestij Müzik

Omuz Omuza (1996) Prestij Müzik

Yalan (1998) İdobay Müzik

Bir Yana (2002) Akbaş Müzik

Kaç Bahar (2004) Akbaş Müzik

Songül Karlı'nın Programları;

Songül Karlı İle Cumartesi (2007) Kanal 7

İki Gönül Bir Olunca (2008) FOX TV

Su Gibi (2008) FOX TV

Songül Karlı ile Yeniden (2014) Kanaltürk

Bugün Yıldız Benim (2015) Show TV

Rol Aldığı Diziler;

Paşa Baba Konağı (2000) TGRT

Reyting Hamdi (2002) ATV

Türkü Filmi (2004) Kanal 7

Yasemince (2010) FOX TV

05-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler