Sonunda Bu da Oldu! Seda Sayan Canlı Yayında Aldatılan Kadın Rolünü Oynadı

Sonunda Bu da Oldu! Seda Sayan Canlı Yayında Aldatılan Kadın Rolünü Oynadı
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında ünlü isim aldatılan eşi canlandırmak için uzman isimle yatağa girdi.

Televizyonlarda bu güne kadar pek çok değişik, şoke edici, farklı ve sansasyonel olaylar yayınlandı. Seyircinin ilgisini çekebilmek için yapımcılar ve sunucular o kadar çok farklı sahneler yaşadılar ki artık seyirci bile şaşırmıyor bu olaylara. Özelikle reytingi düşük yapımlar daha çok bu tür olaylara başvuruyor. Seyircinin dikkatini programa çekebilmek için yapılan bu olaylara son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen ve ünlü isim Seda Sayan’ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programında rastlandı. Hem de öyle bir sahneyle rastlandı ki bu olaya hem seyirci hem de televizyon dünyası adeta şoke oldu. Ünlü isim Seda Sayan programda aldatan erkeklerin tavırlarını anlatırken stüdyoya getirilen bir yatağa uzman isim Canten Kaya ile birlikte girerek olayı anlattı. Aldatılan kadını canlı yayında yatakta canlandıran Seda Sayan’ın bu sahneleri sosyal medyada ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı ve gündem oldu.

Stüdyoda Yatak Sahnesi

Star tv ekranlarında yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan adlı kuşak programında inanılmaz bir olay yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen programda uzman isim Canten Kaya’nın konuk olduğu canlı yayında aldatan erkeğin eve geldikten sonra eşine nasıl davrandığı anlatıldı. Bu sırada stüdyoya getirilen bir yatağa Seda Sayan yatarak uyuyormuş numarası yapmaya başladı. Canten Kaya’da bu sırada konuyu anlatırken aynı yatağa girdi ve ikili yatakta karı - koca gibi konuşmaya başladı. Oldukça uzun süren bu sahne sırasında hem Seda Sayan hem de uzman isim Canten Kaya’nın rollerine kendilerini kaptırdıkları görüldü. Sezon başında başlayan ve Star Tv’de bu ilk sezonu olan program her sabah ekrana gelirken ne yazık ki reytingi iyi durumda değil. Ünlü isim Seda Sayan programın reytingini artırmak için büyük çaba harcıyor.

Yatak Sahnesi Gündem Oldu

Her sabah ekrana gelen ve içinde müzik, eğlence, yemek, uzman konuklar gibi bölümlerin olduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programında aldatan erkeğin ve aldatılan kadının durumlarının anlatıldığı yayında yaşanan yatak sahnesi hem sosyal medyada hem de magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Oldukça çok yorum alan sahneler hem eleştirildi hem de televizyon dünyasının geldiği nokta tartışıldı.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar