Al Sancak dizisinin yayın tarihi belli oldu

Al Sancak dizisinin yayın tarihi belli oldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Bozdağ Film tarafından çekimleri devam eden Al sancak dizisinin ilk bölümünün yayın tarihi belli oldu.

Televizyon ekranlarında yakında peş peşe iki askeri proje seyirciyle buluşacak. Daha önceki sezonlarda pek çok benzeri görülen ve Star Tv, Fox Tv ve TRT 1 ekranlarında benzerleri yayınlanan askeri projelere bu sezon Fox Tv’de Dokuz Oğuz ve TRT 1 ekranlarında da Al sancak dizileri eklenecek. Askeri dizi olarak dikkat çeken ve seyircinin heyecanla beklediği bu iki projeden biri olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Al Sancak dizisinin çekimleri uzun süredir devam ediyordu. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yayınlanan fragmanlarıyla seyircinin büyük merakla beklediği dizilerden olan Al sancak dizisinde özel kuvvetlere mensup bir timin hikayesi konu alınıyor. Başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı dizinin yayın tarihi uzun süredir merak ediliyordu ve sonunda Al Sancak Dizisinin yayın tarihi belli oldu.

19 Ocak Perşembe Günü İlk Bölümü Ekrana Geliyor

Bozdağ Film tarafından uzun süre önce hazırlıkları başlayan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan askeri proje Al Sancak dizinin yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz yıl aralık ayı başında çekimlere başlayan dizinin yayınlanan fragmanları oldukça merak uyandırmış ve dizi heyecanla beklenmeye başlanmıştı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Al sancak dizisinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Son yayınlanan fragmanda dizinin yayın tarihi olarak 19 Ocak Perşembe akşamı belirtildi. Böylece heyecanla beklenen dizinin yayın günü Perşembe olarak belirlenirken ilk bölüm yayın tarihi olarak da 19 Ocak belirlenmiş oldu. Şimdiden seyircinin merakını uyandıran dizi Perşembe akşamında Aldatmak, camdaki Kız adlı yapımlara rakip olacak.

Al Sancak Dizisi Konusu ve Oyuncu kadrosu

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve ilk bölümü 19 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Al Sancak dizisinin başrolünde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan yer alıyor. Dizi, Can Emre tarafından yönetilirken Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınıyor. Dizide, dünyada başlayan kaos çağı sonrası tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmeleri ve enerji havzalarını kontrol etme ve sınır güvenliğinin sınırın çok ötelerinde başlamasının hikayesi anlatılıyor. Dizide Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan, İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi TRT 1 ekranlarında 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

10-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar