Söylemezsem Olmaz’ın Yeni Sunucusu Belli Oldu!

Söylemezsem Olmaz’ın Yeni Sunucusu Belli Oldu!
Beyaz Tv’de Söylemezsem Olmaz Programında Ece Erken’in istifa etmesinin ardından programa iki yeni sunucu dahil oldu. İşte o iki sunucu ve haberin detayları!

Kanalların sabah saatleri neredeyse aynı formatta ama farklı sunucularla ekrana gelen magazin programlarına emanet edilmiş durumda. Kimi konuklu kimi konuksuz, kimi canlı bağlantılı kimi sadece önceden hazırlanmış vtr’li programlar olan magazin programları seyirciye aynı konuları farklı sunmaya devam ediyorlar. Beyaz Tv’de hafta içi her sabah ekrana gelen Söylemezsem Olmaz’da bu magazin programlarından biri. Program günlük magazin ve dedikodu haberlerini sunucularının yorumlamasıyla seyircinin beğenisine sunuyor. Daha önce Bircan Bali ve Ece Erken tarafından sunulan program şok bir şekilde Ece Erken’in yayında istifa ettiğini açıklamasıyla gündeme gelmişti. Program daha sonra Ece Erken’in yerine Bircan Bali’nin yanına iki yeni sunucuyla yoluna devam etmeye başlamıştı. Peki Ece Erken’den boşalan yere kimler geldi? İşte detaylar!

Bir Gitti İki Geldi!

Beyaz Tv’de ekrana gelen sabah programı Söylemezsem Olmaz programında geçtiğimiz hafta seyirciyi şok eden bir gelişme yaşanmıştı. Program sunucularından Ece Erken son zamanlarda hakkında çıkan iddialar ve yorumlar nedeniyle program da canlı yayın sırasında “yoruldum, tatile ihtiyacım var” diyerek istifa etmiş ve programdan ayrılmıştı. Ece Erken’in evli biriyle ilişki içinde olduğu iddiaları üzerine programdan ayrılmasından sonra Söylemezsem Olmaz’a iki yeni isim birden katıldı. Birbirinden deneyimli bu iki isim programın diğer sunucusu Bircan Bali’nin yanında yerlerini aldı. Sevilen şarkıcı Seren Serengil ve yine başarılı magazin sunucularından Seda Akgül Ece Erken’den boşalan yere Söylemezsem olmaz’a dahil olurken ikili artık üçlü oldu.

Söylemezsem Olmaz Şimdi Üç Kişi!

Beyaz Tv’de ekrana gelen magazin programı Söylemezsem Olmaz iki yeni ve güçlü isimle yoluna devam ediyor. Seren Serengil ve Seda Akgün’ün Bircan Bali’nin yanında yer almasıyla program üç kişilik sunucu ve yorumcu kadrosuyla rakiplerine “ben bitmedim, daha güçlüyüm” mesajını verdi. Sevilen isim Seren Serengil ve bir dönem Kanal D ekranlarında magazin programında sunuculuk yapan Seda Akgün’ün katılımıyla program daha da güçlenirken özellikle Seren Serengil’in yorumlarıyla ve sansasyonel haberleriyle Söylemezsem Olmaz’ı daha da üst sıralara taşıyacağı bekleniyor. İlgiyle ve merakla takip edilen program artık daha çok izlenirken daha fazla referans gösterilecek gibi duruyor. Üç usta magazincinin birbiriyle uyumu yakalaması halinde Söylemezsem Olmaz’ın rakip programların korkulu rüyası olacağı açık gibi görünüyor.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar