Star Tv Hayalimdeki Gelinlik Başvuru ve Katılım Şartları Nelerdir?

Star Tv Hayalimdeki Gelinlik Başvuru ve Katılım Şartları Nelerdir?
Star Tv'de özellikle genç kızlar ve evleneceklerin ilgisini çeken yeni bir moda yarışma programı başlıyor. Hayalimdeki Gelinlik. Peki yarışmaya katılım şartları neler? İşte cevabı!

Televizyonlar son zamanlarda dizilere o kadar ağırlık verdiler ve o kadar ekranlar o kadar çok dizi doldu ki yeni bir program başladığı zaman seyirciler heyecanlanmaya başlıyor. Kanallarda dizilerden sonra en çok yer alan yapımlar ise yarışmalar olarak öne çıkıyor. Tabi buna yemek yarışma programları demek daha doğru olur. Kanallarda yarışmalar içinde en çok yeri hiç şüphesiz yemek yarışma programları kaplıyor. diğer yarışmalar ise nisbeten daha az yer kaplıyor. Bu günlerde bu yarışma programlarına bir yenisi daha katılmak üzere. Star Tv ekranlarında hazırlıklar süren ve ocak ayı içinde izleyici ile buluşacak olan yarışma programı özellikle evlenme hazırlı içindeki gelinlik kızlar arasında hiç şüphesiz heyecan uyandıracak cinsten. Çünkü yarışma bir gelinlik yarışma programı. Peki, heyecanla beklenen yarışma programına katılım ve başvuru nasıl yapılır? İşte yarışma programına başvurunun şartları ve yolları!

Hayalimdeki Gelinlik Yarışmasına Başvuru Nasıl Yapılır?

Star Tv ekranlarında yayınlanacak Hayalimdeki Gelinlik adlı yarışma programı özellikle genç kızları daha şimdiden heyecanlandırmış durumda. Peki bu yarışma programına başvuru nasıl yapılır? Hayalimdeki Gelinlik adlı yarışma programına başvuru birçok yarışmada olduğu gibi kanalın internet sitesiüzerinden yapılıyor. Yani Hayalimdeki Gelinlik yarışması için Star Tv'nin internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca adaylar yarışmaya, özel olarak verilen whatsapp numarasından da başvuru yapabilmekteler. Yarışma için verilen Whatsapp numarası 0 530 279 10 83. Bu numaradan da adaylar yarışma için başvuru yapabilmekte. 

Hayalimdeki Gelinlik Katılım şartları Neler?

Star Tv'nin ocak ayı içinde başlayacak yeni yarışma programına katılım için gereken şartlar; yarışma katılım formunda adaydan her yarışmada olduğu gibi kimlik bilgileri istenmekte. Sonrasında yarışmaya özgü sorulara geçiliyor, boy, kilo, beden ölçüleri, ayakkabı numarası, medeni durumu, iletişim bilgileri sorular arasında yer alıyor. Daha sonra ise adayların bitirdikleri okul, başvuran adayın partneriyle ne zamandır birlikte olduğu, partnerin mesleği, ilgi alanları, adayın kendisinin en sevdiği ve sevmediği yönleri, adayın hayalindeki gelinliğin nasıl olduğu ve yarışmaya neden katılmak istediği gibi sorular yer alıyor. Ayrıca adaya vücudunda kalıcı bir engel olup olmadığı ve bu engelin neresinde olduğu, ailede en çok kimi samimi gördüğü de sorular arasında. Bütün bunlardan sonra adaylar başvuru formundaki her soruyu doğru ve eksiksiz yanıtlamak zorunda. aksi takdirde yarışmaya katılmadan elenme ihtimalleri doğuyor. 

04-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar