Star Tv izleyicilerine Müjde! Yeni Program Hayalimdeki Gelinlik Başlıyor!

Star Tv izleyicilerine Müjde! Yeni Program Hayalimdeki Gelinlik Başlıyor!
Star Tv yakında hafta içi her gün yayınlanacak yeni bir programa başlıyor: Hayalimdeki Gelinlik. Programla ilgili detaylar ve merak edilenler aşağıda!

Star Tv ekranlarında yeni bir yarışma programı başlıyor, Hayalimdeki Gelinlik. Program için hazırlıklar hızla sürerken ilk bölümün bu ay içerisinde ekrana geleceği belirtiliyor. Moda bilgisine güvenen kadınların yarışmacı olarak katılacağı programda en güzel gelinliği bulmak ve giymek kazanmanın ön şartı olarak görülüyor. Hafta içi her gün ekranlara gelecek prohrama evlenecek genç kızlar anneleri ve kayınvalideleri ile birlikte katılıyor. Programın fragmanı yayınlanmaya başlandı. İşte haberle ilgili detaylar!

Hayalimdeki Gelinlik Nasıl Bir Program?

Star Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelecek program özellikle kadınlarıkendine hedef kitle olarak belirlemiş durumda. Yarışma hafta içi yayınlanacak olması dolayısıyla diğer yarışma programlarına şekil olarak benziyor. Program her hafta beş adayın yarışacağı ve adaylar kendi günlerinde verilecek bütçelerle hayallerindeki gelinliği bulmak için çaba harcayacakları bir formata sahip. Ancak adaylara verilecek bütçeyle annelerde düğünde giyecekleri elbiseleri almakla zorunlu olacak. Adayların yapacakları bununla sınırlı kalmıyor.

Hayallerindeki gelinliği verilen bütçeyle almaya çalışan adaylar ve anneleribundan sonra stüdyoya geliyor ve alışveriş sonrası saç, makyaj ve diğer tüm hazırlıklarını yapmaya başlıyorlar. Tüm hazırlıklar bittikten sonra da adaylar ve anneleri yarışma jürisinin karşısına çıkıyorlar. Jüri tarafından oylanacak gelinlik, makyaj ve diğer kriterler sonrası yarışmacılardan en fazla puanı alan haftanın birincisi olacak ve büyük ödülü kazanacak. 

Programa Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Star Tv'de hafta içi her gün yayınlanacak ve hayalindeki gelinliği arayan ve moda bilgisine güvenen adayların katılacağı yarışma için Star Tv'nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilmekte. Ayrıca yarışmaya katılım için verilen whatsapp numarası olan 0 530 279 10 83 üzerinden de yarışmaya başvuru yapılabiliyor. yarışmaya başvuracak adaylarda aranan şartlar ve başvuru formundaki sorular diper yarışma programlarıyla benzerlik gösterse de hemen hemen tarz ve içerik aynı. Tabi bu formda Hayalimdeki Gelinlik yarışmasına özgü sorular da yok değil ve bu sorular daha çok yarışmaya katılacak adayların kendileriyle ilgili. Bunlar, boy, beden, ayak numarası, adayların her hangi bir engeli olup olmadığı ve varsa engelinin neresinde olduğu gibi soruları içeriyor. Star Tv'nin hafta içi yayınlanacak programının gününü belli oduğu zaman canlitv.com adresinden öğrenebilirsiniz. 

04-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar