Star TV'nin iki dizisi gelecek sezon yok!

Star TV'nin iki dizisi gelecek sezon yok!
Star Tv'nin en çok izlenen iki dizisi final yapıyor. Star Tv'nin hangi dizileri ekranlara veda ediyor? Hangi iki dizi final yapacak?

Pazartesi ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen ve reytinglerde büyük bir başarı elde eden dizileri final yapıyor. Pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi ile kıyasıya bir mücadelenin içerisine giren Söz dizisi final yapıyor. Son yıllarda rövaşta olan asker dizileri arasında en çok izlenen ve reytingleri alt üst eden dizi Söz, tam 3 sezondur ekranlara geliyordu. Hem sürükleyici konusu hem de sağlam kadrosu ile izleyicinin büyük beğenisini toplayan dizinin final haberi gündeme bomba gibi düştü. 3 sezondur devam eden dizi (son 5 bölümün ardından) 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv de yayınlanan bölümü ile ekranlara veda edecek.

SÖZ VE AVLU FİNAL YAPIYOR!

Geçtiğimiz sezon Perşembe akşamlarına damga vuran dizi Avlu bu sezonda beklenileni veremedi. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Limon Film imzalı dizi Avlu 2. sezonuyla reytinglerde büyük bir çöküş yaşadı. Final kararının diğer sebeblerinden biride rakip kanalların Perşembe akşamları yayınladığı diziler de oldu. Diğer dizilerin izlenme oranlarına yenik düşen Avlu dizisi final yapmak zorunda kaldı. Star Tv'nin en önemli iki dizisini birden kaybetmesi nasıl bir etki gösterecek? Peki Avlu dizisi ne zaman ekranlara veda edecek? Avlu dizisi 30 mayıs 2019 Perşembe günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarında yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek. 

Avlu dizisinin final yapması kanal tarafından çok şaşıralacak bir durum değildi. Yayınlandığı ilk sezonda ortalama da 6 reyting alırken, sezon finalinin ardından yeni sezonda büyük bir düşüş yaşadı. Geçen sezon 6 reyting alan dizi 4 reyting e kadar geriledi. Hal böyle olunca Star Tv dizinin çok kan kaybettiği öne sürerek fişini çekti. Avlu dizisini reytinglerde alt üst eden dizi Bir Zamanlar Çukurova oldu. ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesin sahip olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi Perşembe akşamlarının galibi oldu. Bununla birlikte Avlu dizisinin rakiplerine karşı televizyon ekranlarında tutunamadığı kabullenildi.

30-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler