Teşkilat dizisine bomba transfer!

Teşkilat dizisine bomba transfer!
TRT1‘in aksiyoner dizisi ‘Teşkilat’ın ikinci sezonu baaşlıyor. Bu hafta sonu başlayacak olan diziye Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’dan sonra Turgut Tunçalp katıldı.

Milli devletin istihbarat gücü olan MİT’in perde arkasını anlatan Teşkilat dizisi 2. sezonu izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Başarısını kadrosunu güçlendirerek perçinleyen Teşkilat dizisine bomba transfer yapıldı. İzleyiciyidiziye katılan oyuncuyu ve hangi karakteri Canlandıracağını merak ediyor Şimdi detaylar

Teşkilat dizisine bomba transfer!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu TRT1‘in aksiyoner dizisi ‘Teşkilat’ yepyeni bir formatla ikinci sezonuna hazırlanıyor. Bu hafta sonu başlayacak olan diziye Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’dan sonra Turgut Tunçalp katıldı. 

Teşkilat dizisi kadrosu kimlerden oluşuyor?

Yeni sezon çekimleri devam eden ‘Teşkilat’ ikinci sezona 26 Eylül Pazar TRT 1’de başlayacak. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın başrolleri paylaştığı istihbarat dizisinde Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman ve Nihat Altınkaya rol alıyor. 

Teşkilat’a efsane başkan geliyor

Turgut Tunçalp’in oynayacağı, istihbarat dünyasının efsanevi ismi Halit Başkan karakteri tüm dengeleri değiştirecek: Ekibin yeni lideri olarak görevlendirilen Halit Başkan, soğuk tavrı, profesyonelliği ve mükemmeliyetçi yapısı ile ekibin üyelerini zorlarken, karşı düşmanları tedirgin edecek. 

Gizemleriyle geliyor

Usta oyuncu Turgut Tunçalp’in canlandıracağı Halit Başkan’ın gelişi, Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım’ın geçmişten gelen intikam arzusunu da tetikleyecek. Mete Başkan’ın en büyük yardımcısı olan Halit Başkan ve Yıldırım’ın sırlarla dolu geçmişi, ‘Teşkilat’ın yeni sezonundaki en büyük gizemi olarak seyirciyi heyecanlandıracak. 

Mekanlar gözden geçirildi

'Teşkilat’, kadroya katılan dev oyuncular ve efsane karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanlarıyla da çok konuşulacak. Sezona damga vuran ve başarısını bu sezonda da göstermesine kesin gözüyle bakılan Teşkilat dizisi yine gündem belirleyecek. 

Teşkilat dizisi konusu nedir?

Yedi vatan sevdalısı istihbaratçının heyecan ve gerilim yüklü olağanüstü operasyonlarını canlı hikayelerle anlatan Teşkilat dizisi Ankara’da kurulan dev platoda çekiliyor. Ankara’nın ilk defa böyle büyük bir prodüksiyona ev sahipliği yaptığı Teşkilat dizisinde MİT’in savaş teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler kullanılacak. Kısa adı MİT olan Türk Milli İstihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların perde arkası bu diziyle gün yüzüne çıkacak.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar