Star TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisinin konusu belli oldu!

Star TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisinin konusu belli oldu!
Star TV'nin yeni sezonda başlayacak dizilerinden biri olan Sevgili Geçmiş'in konusu belli oldu. Sevgili Geçmiş dizisi hakkındaki son bilgiler.

Hakkında çok az şey bildiğimiz Sevgili Geçmiş dizisi yeni yayın döneminde Star TV'den ekrana gelecek dizilerden biri olacak. Yaz döneminde televizyon sektörü doğal olarak durgun bir dönem geçiriyor. Normal sezonda ise pek çok diziyi ekranlarda görmeye başlayacağız. Bunlardan biri Sevgili Geçmiş olacak. Yayın tarihine adım adım yaklaşırken Sevgili Geçmiş dizisiyle ilgili bilgiler gelmeye başladı. Sonbahara girmeye oldukça yakın olduğumuz günlerde Sevgili Geçmiş dizisinin hikayesi ortaya çıktı. Bakın Star TV ekranlarından izleyicisine ulaşacak Sevgili Geçmiş dizisinin konusu neymiş, tüm ayrıntılar.

Star TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisinin yapımında Süreç Film yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut'u görüyoruz. Bunların yanında Sevgili Geçmiş dizisinin senaryosunu Funda Alp kaleme alacak. Sevgili Geçmiş dizisiyle ilgili son bilgileri Twitter'dan Birsen Altuntaş verdi. 

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu ne?

Sevgili Geçmiş dizisinin hikayesi 3 kız kardeşin perspektifinden anlatılacak. Bu 3 kız kardeş hayatlarına tüm sıradanlığıyla devam ederken hiç beklenmedik bir şey yaşanır. Karşılarına hakkında hiçbir şey bilmedikleri bir mektubun çıkmasıyla birlikte olaylar gelişmeye başlayacak. 

Birsen Altuntaş'ın dizi hakkında bilgi verdiği tweet;

"Süreç Film’in Star TV için hazırladığı Sevgili Geçmiş dizisinin senaryosu Funda Alp imzası taşıyor. 3 kız kardeşin gizemli bir mektubun ardından birbirlerini bulma hikâyesini anlatan dizinin çekimleri ağustos ortasında başlayacak. Yönetmen Aydın Bulut…"

Sevgili Geçmiş dizisinde kimler rol alacak?

Sevgili Geçmiş dizisi için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Ancak henüz hiçbir karakteri kimin canlandıracağı belli değil. Çok kısa bir süre zarfından oyuncuların seçilip çekimlerin başlaması bekleniyor. Karakterleri kimlerin canlandırmasının yanı sıra karakterler hakkında da pek bilgi sahip değiliz. Sadece 3 kız kardeşin varlığını biliyoruz ancak hikayedeki diğer karakterler büyük merak konusu.

Sevgili Geçmiş dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Çekimlere büyük ihtimalle yaz bitmeden başlanacak. Sevgili Geçmiş dizisinin başlama tarihi ise bir sürpriz yaşanmazsa Eylül ayında olacak. Sevgili Geçmiş dizisi bir süre daha merakla beklenmeye devam edecek.

20-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar