Star Tv’nin Hangi Programı Ekranlara Geri Dönüyor?

Star Tv’nin Hangi Programı Ekranlara Geri Dönüyor?
Program ve dizilerin çekimlere ara verdiği bu günlerde Star Tv’de yayınlanan ve ara veren Gerçeğin Peşinde adlı hafta içi her gün ekrana gelen program yeniden ekranlara dönüyor.

Televizyon kanalları peş peşe çekimlere dizilere ara verirken arşivlerinde yer alan ve seyircinin ilgiyle izlediği yapımları yeniden yayın akışına koymaya başladı. Bunun sebebini artık hemen herkse biliyor. Koronavirüs salgın hastalığı sebebiyle kanallar ve kanallara üretim yapan diğer şirket ya da sektörler peş peşe çekimlerini durdurdu. Salgın bitene kadar da kolay kolay yeniden çekimlere başlamayacak gibi görünüyorlar. Ancak bugün gelen bir haber sevince yol açtı. Programlar tatile girerken Star Tv’de daha önce yayınlanan ve yine koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren İnci Ertuğrul tarafından sunulan gerçeğin peşinde adlı program yeniden ekrana dönme ve çekimlere başlama kararı aldı. Bu haber bir anda acaba diğer programlar ve dizilerde aynı yönde adımlar atar mı sorusunu gündeme getirdi. İşte detaylar!

Gerçeğin Peşinde Yeniden Ekrana Dönüyor!

Star Tv’de hafta içi her gün saat 13.30’da ekrana gelen ve İnci Ertuğrul’un sunduğu Gerçeğin peşinde koronavirüs sebebiyle verdiği arayı bitirme ve yeniden yayına başlama kararı aldı. Bloom Medya tarafından hazırlanan program yaşanmış hikayeleri konu alıyor ve faili meçhul olayları aydınlatmaya çalışıyor. Kayıpların bulunduğu, ayrılanların kavuşturulduğu ve cinayetlerin arkasındaki giz perdelerinin aydınlığa kavuşturulduğu Gerçeğin peşinde seyirci tarafından ilgiyle ve merakla izleniyordu. İnci Ertuğrul’un başarılı sunumuyla ekrana gelen program verdiği aranın ardından yeniden hafta içi her gün saat 13.30’da Star Tv’de yayınlanmaya başlıyor. Program da ayrıca ele alınan konulara yardımcı olmak ve bilimsel destek sağlamak için Adli Tıp uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey’de stüdyoda hazır bulunacak.

İnci Ertuğrul Kimdir?

Televizyonculuk denince akla gelen ve uzun yıllardır sunuculuk yapan İnci Ertuğrul Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. İlk olarak TRT’de görev yapmaya başlayan Ertuğrul Sizin Sesiniz adlı programla seyirci tarafından tanınmış ve sevilmiştir. Daha sonra Fox Tv’de Kaybolan Çiçekler adlı kaybolan çocukları bulma programında sunuculuk yapmıştır. Güzel sunucu İnci Ertuğrul ayrıca güzel konuşma eğitmeni ve Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak da çalışmaktadır. Sunucu henüz 20’li yaşlarda başladığı televizyonculukta 29 yılı geride bırakmıştır. Halen Star Tv’de Gerçeğin Peşinde adlı programı sunmaktadır.

05-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar