Sunucu Bülend Özveren Hayatını Kaybetti

Sunucu Bülend Özveren Hayatını Kaybetti
TRT’nin yetiştirdiği en büyük ustalardan biri olan ve adı Eurovision Şarkı yarışmasıyla özdeşleşen ünlü isim Bülend Özveren hayatını kaybetti.

Ünlü isimler arasında son günlerde peş peşe gelen ölüm haberleri gündemin ilk sıralarında yer alırken acı kayıplar özellikle seyircileri oldukça üzdü. Son olarak geçtiğimiz gün hayata veda eden Billur Kalkavan’ın ardından dün de ünlü oyuncu Demiray Erül hayata veda etmişti. Bu acılar henüz tam olarak atlatılamamışken şimdi de Türk Televizyon tarihinin en önemli isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastanede yoğun bakıma alınan ünlü sunucu Bülend Özveren hayata veda etti. Eylül ayında rahatsızlanarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ünlü sunucunun hayata veda ettiğini sunucunun eşi Sebla Özveren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Haberin duyulmasıyla birlikte özellikle sosyal medya ve internet haber sitelerinde Bülend Özveren’in hayata veda ettiği haberleri gündemin ilk sırasında yer aldı.

Bülend Özveren Hayata Veda Etti

Eylül ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve burada yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ünlü sunucu Bülend özveren hayata veda etti. Ünlü ismin hayata veda ettiğini eşi Sebla özveren duyurdu. Sebla özveren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “çok üzgünüm Bülend’i kaybettik. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. Daha sonra başka bir paylaşımda ise “Bülend’in cenazesini yarın ikindi namazından sonra Bahçeşehir Saadet Çarmıklı Camii’nden kaldıracağız. Sevenlerine ve arkadaşlarımıza duyururum” ifadelerini kullandı.

Ünlü İsimler Taziyelerini Bildirdi

Ünlü sunucu, televizyon tarihine damga vuran isimlerden biri olan Bülend Özveren’in hayata veda etmesi pek çok ünlü ismi de derinden üzdü. Bülend Özveren’in ölüm haberini alan pek çok ünlü taziyelerini belirtti. Bu simlerden

Ali Kocatepe: “TRT’de yetişen Türkçeyi en iyi konuşan spikerlerden biriydi. Adı Eurovision Şarkı Yarışmasıyla da özdeşleşmişti. 1978 – 1973 efsane İzmir Radyosu’nda şefimizdi. Bülend Özveren’i kaybettik. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Bora Gencer: “Çocukluğumuzun kulaklardaki güzel tınısı, dünya şekeri bir abimizi daha ebediyete uğurluyoruz. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Çiğdem Tunc: “Büyük usta… Kabri nurla dolsun. Bize timsal oldunuz. Sayenizde pusulamız şaşmadı. Yeriniz artık dolmaz. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sabır diliyorum tüm ailesine ve tüm sevenlerime” ifadelerini kullandı.

19-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar