Mahkum'un Final Bölümü Cumartesi Günü Yayınlanacak

Mahkum'un Final Bölümü Cumartesi Günü Yayınlanacak
Fox Tv ekranlarının sevilen yapımı Mahkum için erken final kararı alındı. Dizinin son bölümü olan 31. Bölümünün ise Perşembe yerine cumartesi yayınlanacağı öğrenildi.

MF Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen Güney Kore yapımı İnnoıcent Defandent adlı diziden uyarlanan Mahkum için geçtiğimiz günlerde erken final kararı alınmıştı. Fox Tv ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen ve son olarak 29. Bölümüyle ekrana gelen Mahkum ne yazık ki bu sezon başından beri istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Bu durum kanal ve yapım şirketi için yeterli bulunmayınca ne yazık ki fenomen bir seyirci grubuna sahip dizi için final kararı alındı. 31. Bölümle birlikte seyirciye veda edeceği açıklanan ve yapım şirketi MF Yapım’ın da bir açıklamayla durumu çalışanların ilettiği dizinin perşembe olan yayın günü de final bölümü için değiştirildi ve son bölümün cumartesi akşamı ekrana geleceği açıklandı.

Final Bölümü Cumartesi Yayınlanacak

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon için de yayın onayı alan ancak düşük reytingler sebebiyle erken final yapmasına karar verilen Mahkum dizisinin final bölümünün yayın günü değişti. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin son olarak 29. Bölümü yayınlandı ve dizinin final için iki bölümü kaldı. Son iki bölümüyle ekrana gelecek dizinin 30. Bölümünün yine aynı gün ve saatinde ekrana geleceği belirtilirken dizinin son bölümünün yayın günü perşembe akşamından cumartesi akşamına alındı. Böylece perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum’un son yayınını 29 Ekim Cumartesi akşamı yapacağı ve bu bölümle de seyirciye veda edeceği öğrenildi. MF Yapım tarafından Güney Kore menşeli bir diziden uyarlanan yapımın final yapmasıyla birlikte kanalın boşalan Perşembe akşamına hangi yapımı koyacağı ise henüz belli olmadı.

Mahkum Oyuncuları Kimler?

MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum dizisinin erken final kararı alması dizinin seyircisini derinden üzdü. Reytinglerinin düşük olmasına rağmen final beklemeyen seyircinin sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdiği ve Fox Tv’yi kararından geri döndürmeye çalıştığı görüldü. Final kararı alan Mahkum’un birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosu da yeni yapımlarla görüşmelere başladı. Dizide yer alan isimler arasında

·         Onur Tuna

·         İsmail Hacıoğlu

·         Melike İpek Yalova

·         Hakan Karsak

·         Gökçe Eyüboğlu

·         Hayal Köseoğlu ve

·         Tugay Mercan gibi isimler yer alıyor.

19-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar