Survivor 102. Bölüm İzle

Survivor 102. Bölüm İzle
Survivor 102. Bölüm İzle! 9 Haziran Salı Survivor'da neler olacak? Survivor son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 102. Bölüm İzle! Acun Medya tarafından tv8için hazırlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler programında çeyrek finale sayılı günler kaldı. Coronavirüs nedeniyle neredeyse tüm dizi ve programlar yayınlara ara verirken, haftanın tüm günleri ekrana gelen Survivor izlenme rekorları kırdı. Milyonlarca kişi tarafından her gün takip edilen programda bu hafta kritik bir eleme gerçekleşecek. Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kala heyecan katlanarak artıyor. Türkiye'nin en çok izlenen reality show programı ünvanını elinde bulunduran yarışmanın son bölümünü tek parça izlemek için arama yapılıyor. Survivor'ın 9 Haziran salı akşamı yayınlanan son bölümünü tv8 resmi internet sitesinden izleyebilir, siteye yukarıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR 102. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son hız devam eden yarışma programı survivor'da bu akşam yarışmacılardan biri adaya veda edecek. Geçtiğimiz bölümlerde isimleri yazılan Cemal Can ve Ünlüler takımına yeniden transfer olan Barış'ın ismi açıklanmıştı. Bu akşam aralarına katılacak yeni bir isim ile 3 aday çıkaracak Survivor ünlüler gönüllüler aralarından bir kişiye veda edecekler. Kimin adaya veda edeceği merak konusu olurken, ada da takımlara ayrılan yarışmacılardan Evrim ve Barış arasında tansiyon yavaş yavaş yükseliyor. 

Aynı zamanda bu akşam ada hayatında belkide en çok ihtiyaçları olanİletişim ödülü oyunu oynanacak. Yarışmacılar kıyasıya bu ödül için mücadele verecekler. Acun Ilıcalı ve Murat'ın sunumu ile gerçekleşen Survivor 2020 bu akşam saat 20:00'de TV8'de. Survivor 102. Bölüm izlemek için detaylara haberimizden ve  bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

09-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar