Survivor 104. Bölüm İzle

Survivor 104. Bölüm İzle
Survivor 104. Bölüm İzle; Haftanın 7 günü izleyenleri ekrana bağlayan Survivor 11 Haziran Perşembe günü saat 20:00'de TV8'de!

Survivor 104. Bölüm İzle! Acun Medya tarafından tv8için hazırlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler programında çeyrek finale sayılı günler kaldı. Coronavirüs nedeniyle neredeyse tüm dizi ve programlar yayınlara ara verirken, haftanın tüm günleri ekrana gelen Survivor izlenme rekorları kırdı. Milyonlarca kişi tarafından her gün takip edilen programda bu hafta kritik bir eleme gerçekleşecek. Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kala heyecan katlanarak artıyor. Türkiye'nin en çok izlenen reality show programı ünvanını elinde bulunduran yarışmanın son bölümünü tek parça izlemek için arama yapılıyor. Survivor'ın 11 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünü tv8 resmi internet sitesinden izleyebilir, siteye yukarıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Survivor'da Neler Yaşandı?

Dün akşam yayınlanan Survivor 103. Bölümde, Son kaptanlık oyunu yapıldı. Oyun esnasında Yasin ve Ardahan arasında yaşanan gerginlikkavga boyutuna gitti. Gerçekleşen kaptanlık oyununu Cemal Can ve Ardahan kazandı. Artık Survivor yarışması final yapana kadar takımlar belirlenmiş oldu. Ardahan takımına Elif, Sercan, Yasin ve Evrimi alarak mavi takımı, Cemal Can ise Nisa, Barış, Berkan'ı alarak Kırmızı takımını oluşturmuş oldu. 

Survivor 104. Bölümde Neler Olacak?

Survivor 104. Bölüm İzle! Bu akşam yayınlanancak Survivor Yeni bölümde, son hali ile şekillenmiş olan kırmızı ve Mavi takım haftanın son erzak  oyununu için karşı karşıya gelecek. Yaşanan mücadelede Berkan oyun esnasında sert bir şekilde düşerek dirseğinden yaralanıyor. Bu yaralanma ve Mavi takıma göre nüfusunun az olmasına ragmen, kazanacaklarını dile getiren Nisa, ve yarışmanın sonunda ağlayan Evrim gözüküyor. Yarışmayı hangi takım kazanacak? Hepsi ve daha fazlası  bu akşam saat 20:00'de TV8'de. 

İyi Seyirler. . . 

11-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar