Survivor 108. Bölüm İzle!

Survivor 108. Bölüm İzle!
Survivor 108. Bölüm İzle! 15 Haziran Pazartesi 108. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020'nin 108. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 108. Bölüm İzle! Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ev son dönemlerde yaptığı atakla hemen her gün reytinglerde gün birincisi olan ve heyecanın ve merakın bir an bile düşmediği Survivor 2020 15 Haziran 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00’da 108. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Özellikle son haftalarda heyecanın doruk noktaya ulaştığı yarışmada Acun Ilıcalı’nın yaptığı sürprizlerle heyecan daha da artarken Cumartesi ve Pazar günleri peş peşe iki dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor’un pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde ise büyük ödül yarışmasının yapılacağı yine heyecan dolu bir akşam seyirciyi bekliyor olacak. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasını tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

SURVİVOR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in fenomen yarışma programı Survivor’da son iki gün yaşanan ve büyük çekişmeye sahne olan dokunulmazlık oyunlarının ikisini de kazanan Kırmızı Takım bu hafta da eleme korkusu yaşamayacak. Ancak mavi takım verdiği büyük mücadeleye rağmen her iki oyunu da kaybedince yine konseyde bir arkadaşlarını elemeye gönderecekler. SMS oylarıyla belirlenecek olan ve en az SMS oyunu alan yarışmacının eleneceği Mavi takım için gergin ve endişeli bir zaman yaşanıyor. Survivor son bölümü izlemek için linki tıklamanız yeterli.

Survivor 108. Bölümde Neler Olacak?

İki dokunulmazlık oyununu kaybeden ve elemeyle bir arkadaşlarına veda edecek olan Mavi takım bugün yapılacak ödül oyununu mutlaka kazanmak için parkura çıkıyor. Büyük mücadelenin sonunda ödül oyununu kazanan takımın özel bir jetle Dominik’in çok özel bir yerine gidecek olması yarışmayı daha da heyecanlı hale getirirken Survivor’da son zamanlarda yaşanan sakatlıklar ve korku dolu anlar bu bölümde de yaşanıyor. Özellikle ödül oyununu kazanmak için var güçlerini ortaya koyan yarışmacılar herkese korku dolu anlar yaşatırken öbür taraftan iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takımda sular durulmuyor ve tartışma ve kavgalar eksik olmuyor. Özellikle Yasin ve Evrim arasında çıkan tartışma geceye damga vuruyor. Tüm heyecanıyla bir ödül oyunun daha yaşanacağı Survivor 2020 bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de ekranlarda olacak.

Survivor 2020 108. Bölümü tek parça izlemek ve yarışmayla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

15-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar